In dit artikel is Network Architect Sven Versluis aan het woord. Hoe denkt hij over Falco Networks? Is hij net zo enthousiast over ons als wij over hem?

Onze Network Architect Sven Versluis is alweer 5 jaar werkzaam bij Falco Networks. En in die vijf jaar heeft hij zich ontwikkeld tot de onmisbare waarde die hij nu is. Sven weet álles van netwerken, communiceert duidelijk en weet als geen ander hoe hij met onze klanten moet omgaan. Maar hoe denkt Sven eigenlijk over Falco Networks? Is hij net zo enthousiast over ons als wij over hem?

“Werken bij Falco Networks gaat gepaard met een hoop vrijheid,” begint Sven. “Dat vind ik erg fijn. Daarbij is er veel ruimte voor eigen inbreng. Uiteraard heb ik aan het begin van mijn carrière bij Falco Networks moeten wennen aan die vrijheid. Ik had het namelijk nog niet in deze hoedanigheid bij een ander bedrijf ervaren. Maar vandaag de dag wil ik niet anders meer.”

Leveren wat we beloven

Als voorbeeld geeft Sven een project dat hij voor een grote klant heeft uitgevoerd. “Toen ik bij Falco Networks begon, had die klant twee locaties. Ik heb me toen beziggehouden met het opzetten van een testlab voor die klant. In dat lab testte ik alles uit wat ik in de praktijk wilde uitvoeren. Het uitrollen in de praktijk was daarna een fluitje van een cent, want alles deed precies wat ik had voorspeld. Het is heel fijn dat ik de kans heb gekregen om op die manier te werken. En ook onze klant waardeerde het enorm. Sterker nog, zij besloten na die eerste klus om álles op netwerkgebied bij ons neer te leggen! Ik vind het heel mooi dat die vrijheid en alle mogelijkheden tot eigen inbreng tot zoiets moois heeft geleid.”

Ook de omvang van het type klant is iets waar Sven heel blij van wordt. “De klant geeft ons zo goed als vrij spel om te doen wat we willen. Ze nemen ons daar heel serieus in,” vertelt hij. “Meestal krijgt een kleine partij in Nederland het niet voor elkaar om grote spelers in bijvoorbeeld Amerika te adviseren over hun netwerk. Wij hebben dit wél voor elkaar gekregen. Hoe? Heel simpel: door te presteren en te leveren wat we beloven.”

Humor en topkwaliteit

Ben je nieuw bij Falco Networks, dan word je volledig gefaciliteerd met alles wat jij nodig hebt om ons naar een hoger plan te tillen. Sven: “Om te beginnen krijg je de benodigdheden om je werk goed uit te kunnen voeren. Denk aan een laptop en telefoon. Afhankelijk van je ervaring, begin je met de wat eenvoudiger taken. Gaat dit goed, dan worden ze steeds complexer. Je krijgt meer en meer klantcases, mailtjes, tickets en projecten. Op die manier kun je jezelf optimaal bij ons ontwikkelen.”

Over het team van Falco Networks is Sven het met collega’s Joyce en Sean eens. “We zijn een klein, gezellig team en we maken grapjes met elkaar. De sfeer is erg goed. Humor op de werkvloer en tegelijkertijd topkwaliteit leveren: dat is hoe wij werken,” vertelt hij.

Een glansrijke carrière bij Falco Networks

Twijfel je nog of je bij Falco Networks wilt komen werken of stagelopen? Dan heeft Sven wijze raad voor je: “Stel jezelf de vraag: ‘wil ik het echte, serieuze werk doen en een glansrijke carrière tegemoet gaan?’ Ja? Dan is Falco Networks zéker iets voor jou. Bij ons kun je letterlijk alles doen wat je wilt. Je kunt zelfs werken aan dingen die wij nog niet eens als dienst aanbieden. Voorheen is dit al gebeurd met het verkopen van services en het bouwen van een cloud-omgeving. Die ideeën komen voort uit de vrijheid die we bij Falco Networks hebben.”

“Gaandeweg leer je steeds beter wat je wilt en waar je voor staat. Hierdoor groeit je zelfverzekerdheid, en dat is fantastisch, want dan is bij Falco Networks echt ‘the sky is the limit’. Je kunt dan hele mooie dingen doen!”

Enthousiast geworden? Dan komen we graag met jou in contact! Stuur een mail naar pz@falco-networks.com en dan hoor je gauw van ons!