Extreme Networks

Fabrikant van software gedreven oplossingen op het gebied van routers, switches, security en applicaties voor vaste en draadloze netwerken.

Extreme Networks

Extreme Networks is een fabrikant van software gedreven oplossingen op het gebied van routers, switches, security en applicaties voor vaste en draadloze netwerken. Extreme Networks streeft naar het leveren van de beste netwerk- en klantervaring door het leveren van high-performance netwerkoplossingen. Als vooruitstrevende vendor kijken zij verder dan hardware en spelen in op de trend van software defined networking om zo betere connecties bij een breed scala van klanten tot stand te brengen. Dankzij hoge performance en betrouwbaarheid onderscheidt Extreme Networks zich als een van grootste wereldwijde spelers in de Enterprise en ISP markt.

Software Defined Networking (SDN)

Het brede productportfolio van Extreme Networks stelt hen in staat om end-to-end oplossingen te bieden voor de meest diverse IT-netwerken binnen markten waaronder educatie, overheid, healthcare, transport, retail en hospitality. Dankzij deze sterke verticale focus opent Extreme Networks talloze kansen voor specifieke enterprise klantwensen. De fabrikant biedt Enterprise netwerk oplossingen die inspelen op de belangrijkste technologische trends in de markt als software defined networking (SDN), Datacenter switching en Cloud management.

Software-driven oplossingen

Het innovatieve productportfolio van Extreme Networks is opgebouwd uit een aantal flexibele software-driven oplossingen. Extreme Networks brengt haar brede lijnen onder in een aantal verschillende productfamilies:

Wireless:

Het ExtremeWireless portfolio bestaande uit access points en routers, gecentraliseerde management appliances en andere toepassingen die een hoge en stabiele netwerkdekking genereren.

Switching:

ExtremeSwitching zorgt voor flexibele, veilige en efficiënte switching platformen. Met een hoge performance en uitgebreide netwerkdekking van edge tot core. Extreme Networks levert 10, 40 en 100Gb ethernet switches voor backbone, datacenter en edge toepassingen met bijzonder snelle doorvoersnelheden. Alle producten kunnen op non-blocking snelheid data doorvoeren en zijn zeer schaalbaar. Ook worden er oplossingen geleverd voor 10/100/1000 Mb ethernet inclusief Power over Ethernet (PoE) met dezelfde eigenschappen.

Security:

Met ExtremeSecurity realiseert deze vendor een integratie van next-generation firewall oplossingen om zo een veilige netwerkomgeving tot stand te brengen.

Bekijk de andere diensten

Network Connectivity
Network Connectivity

Optimaal functionerend IT-netwerk

Network Monitoring
Network Monitoring

Ontdekken, analyseren en reageren

Network Management
Network Management

Uitbesteden netwerkbeheer aan specialisten

Extreme Management Centre

Management

Extreme Networks levert gecentraliseerde en efficiënte controle op vaste en draadloze netwerken. Deze gebruiksvriendelijke tool vereenvoudigd het uitvoeren van support en troubleshooting. Met Extreme Networks advisor, het eerste unified network management platform ter wereld, krijgt men end-to-end inzicht in de omgeving.

Extreme Management Center

Extreme Management Center, een complete oplossing waarbij u al uw IT werkzaamheden op één centraal punt uitvoert en beheert.

Secure Automated Campus Architecture

Extreme Networks kan met Secure Automated Campus Architecture de grootste uitdagingen voor Enterprise networking oplossen. Hiermee kunnen zij sterke security oplossingen bieden op basis van SDN van vast tot bedraad en van edge tot core. Door software-defined networking te combineren met analytics en management software speelt Extreme Networks met deze nieuwe ontwikkeling in op de vraag vanuit de markt. De fabrics vormen de bouwstenen tot een vereenvoudigd en geautomatiseerd netwerk dat net zo snel kan evolueren als dat de IT markt zelf dit ook doet.

Meer weten?
Neem vrijblijvend
contact op.

falco-networks-beeldmerk

FALCO NETWORKS

Diensten & Producten
Partners
Over ons
Vacatures
Blog

DIENSTEN

Network as a Service
Network Connectivity
Network Monitoring
Network Design
Network Management
Network Troubleshooting
Gratis Network Health Scan
Consultancy & Detachering

CONTACT

De Hoefsmid 11
1851 PZ Heiloo
Tel: +31 725 323 744
info@falco-networks.com

© 2020 Falco Networks. All rights reserved. Privacy PolicyDisclaimerAlgemene Voorwaarden Website Ontwerp