Over ons

Netwerkspecialisten en vakliefhebbers voor al jouw IT-uitdagingen

Netwerkspecialisten en vakliefhebbers voor al jouw IT-uitdagingen

Wij zijn Falco Networks, een club professionele vakidioten met een dijk aan specialistische netwerkkennis. Het is onze passie om netwerken te ontwerpen, bouwen en onderhouden. Daarnaast zijn wij in te schakelen voor allerlei soorten IT-problemen. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat netwerken áltijd feilloos functioneren en dat onze klanten voor de volle honderd procent tevreden zijn.

Falco Networks is een middelgrote organisatie en actief in het netwerkbeheer bij een variëteit aan opdrachtgevers. Denk aan hosting providers, datacenters, network operators en internationale bedrijven. Klanten geven aan dat ze voor Falco Networks kiezen, omdat zij onze mensen én onze manier van werken als enorm prettig ervaren. Daarnaast speelt onze ruime netwerkkennis uiteraard ook een grote rol in die keuze.

0
Opgeloste cases
0
Monitored devices
0
Beheerde verbindingen
0
Internationale klanten

Wil je graag persoonlijk kennismaken met onze netwerkspecialisten?

Frans Legdeur: Oprichter van Falco Networks

Falco Networks is opgericht door Frans Legdeur. Na jarenlang actief te zijn geweest als professional service engineer besloot hij in 2003 om Falco Networks op te richten. In 2005 ontmoette hij Jeroen van Veen tijdens een opdracht, die vervolgens al gauw zijn compagnon werd binnen Falco Networks. “We zijn dit avontuur gestart met een enorme passie voor techniek. Jeroen en ik zijn met niets liever bezig dan dat,” vertelt Frans.

Klanttevredenheid is één van de belangrijkste punten binnen het bedrijf. We streven er altijd naar om de allerbeste kwaliteit en service te leveren. En als er dan tóch nog iets fout gaat? Frans: “We zijn open, eerlijk en transparant. We nemen onze verantwoordelijkheid en zoeken altijd naar de juiste oplossing. Een goede klantrelatie is heilig voor ons.”

Meer over oprichter Frans Legdeur

René Huntelerslag: CEO van Falco Networks

René heeft de dagelijkse leiding over het bedrijf en is vaak het aanspreekpunt voor klanten. Afspraak is afspraak en problemen worden altijd snel en goed opgelost. “We zijn creatieve denkers en doeners, die de klant vooropstellen,” geeft René aan. “In de toekomst willen we ons nog meer gaan richten op ontwikkelingen als Software Defined Networking (SDN) en Internet of Things (IoT). We willen een nóg belangrijkere speler worden voor bedrijven die afhankelijk zijn van een feilloos werkende IT-omgeving. Het netwerk moet altijd beschikbaar zijn!”

Meer over CEO René Huntelerslag

Onze werkwijze

Netwerkproblemen en andere IT-vraagstukken pakken wij via gestructureerde wijze op. Samen onderzoeken we het probleem en bekijken we wat er al gedaan is om het op te lossen. Vervolgens koppelen we één van onze network engineers aan het project, die het probleem technisch analyseert en vervolgens samen met jou aan de slag gaat om het aan te pakken. Voordat wij de uitvoering van het project daadwerkelijk starten, brengen we een uit. Dit is vooral bedoeld als goedkeuring van de klant, maar tegelijkertijd is het een document waarin wordt uitgelegd wat het probleem is, wat het doel gaat worden en wat er uitgevoerd wordt om dit te bereiken.

Wij staan voor:

 • Oog voor de hele IT-infrastructuur
  Niet alleen het netwerk, maar de hele IT-infrastructuur moet goed functioneren.
 • Directe communicatie met engineers
  Bij ons ben je geen ticket. 
 • Maatwerk
  Wij zijn vendor onafhankelijk en adviseren daarom objectief over alle mogelijkheden.
 • Vooruitstrevend
  Stilstand is achteruitgang: in ons lab testen we dagelijks de beste configuraties. De beste resultaten delen we met onze klanten.
 • Aandacht voor onderhoud
  Voor ons is onderhoud geen bijzaak maar cruciaal voor het functioneren van jullie netwerk.

Onze USP’s

Als IT-bedrijf springen we eruit vanwege onze kennis over netwerken. Als relatief kleine club pakken we het bovendien allemaal net iets persoonlijker aan. We nemen onze verantwoordelijkheid en die houdt niet op bij het bedrijfsnetwerk. Wij zijn pas tevreden als de hele IT-infrastructuur soepel draait.

Kennis en expertise

Al sinds 2003 werken wij als architect, integrator en probleemoplosser voor network operators, datacenters en hosting providers.

Complexe netwerken

Netwerken worden steeds complexer. Wij zorgen dat je bedrijf toekomstbestendig is en blijft.

Maatwerk

Ons advies, ontwerp en aanpak is maatwerk. Wij zijn vendor onafhankelijk. Jullie behoeften zijn altijd ons uitgangspunt.

Het hele IT-plaatje

Wij zorgen voor optimale aansluiting van jullie bedrijfsnetwerk, want we zijn pas tevreden als de hele IT-infrastructuur goed functioneert.

Netwerk specialisten

Onze engineers zijn getraind, gecertificeerd en ervaren in het ontwerpen, onderhouden en beheren van complexe netwerken.

Nazorg

Voor ons is nazorg gewoon onderdeel van onze dienstverlening. Wij nemen onze verantwoordelijkheid, ook voor de nazorg.

Onze partners

falco-networks-beeldmerk

FALCO NETWORKS

Diensten & Producten
Partners
Over ons
Vacatures
Blog

DIENSTEN

Network as a Service
Network Connectivity
Network Monitoring
Network Design
Network Management
Network Troubleshooting
Gratis Network Health Scan
Consultancy & Detachering

CONTACT

De Hoefsmid 11
1851 PZ Heiloo
Tel: +31 725 323 744
info@falco-networks.com

© 2020 Falco Networks. All rights reserved. Privacy PolicyDisclaimerAlgemene Voorwaarden Website Ontwerp