Over ons

Als bescheiden middelgrote organisatie zorgen wij al jarenlang voor een gedegen netwerk infrastructuur bij grote hosting providers, datacenters, network operators en internationale organisaties. Zij kiezen niet alleen voor ons vanwege onze kennis maar vooral vanwege onze mensen en onze manier van werken.

Ons uitgangspunt

Netwerken ontwerpen, bouwen en onderhouden is onze specialisatie maar de aansluiting op de rest van de IT-omgeving is minstens zo belangrijk. Dat geldt voor alle componenten die verbonden zijn met het netwerk. Pas als de hele IT-infrastructuur soepel draait, hebben wij ons werk goed gedaan.

0
Opgeloste cases
0
Monitored devices
0
Beheerde verbindingen
0
Internationale klanten

Wil je graag persoonlijk kennismaken met onze netwerkspecialisten?

Network as a Service

Het IT-netwerk vormt de basis van je business. Het vereist echter wel het nodige onderhoud om het soepel werkend te houden. En dat kost veel capaciteit van het IT-team. Door een netwerk in te huren als service hoef je je daarover geen zorgen te maken. Met Network as a Service kun je rekenen op een robuust netwerk waarop iedereen ongestoord kan werken. Bovendien kun je eenvoudig opschalen.  

Network Management

Onze netwerkspecialisten werken voor grote telecom-operators, hosting en service providers en internationale organisaties. Deze zijn net als jullie, sterk afhankelijk van hun netwerk voor de bedrijfscontinuïteit. Door jarenlange ervaring weten onze engineers hoe problemen in het netwerk ontstaan en hoe je deze het beste kunt ondervangen. Zij kunnen snel tot de kern van het probleem komen. Daarnaast adviseren en helpen ze bij de inrichting van het netwerk en monitoren de prestaties, om voortijdig vertraging en uitval van het netwerk te voorkomen. 

In geval van calamiteiten kun je rekenen op hun expertise. Afhankelijk van de overeengekomen SLA zelfs 24/7. Omdat zij los van jullie netwerk opereren, kunnen zij problemen soms zelfs op afstand oplossen.

Onze manier van werken

Wij staan voor:

  • Oog voor de hele IT-infrastructuur: niet alleen het netwerk, maar de hele IT-infrastructuur moet goed functioneren.
  • Directe communicatie met engineers: bij ons ben je geen ticket. 
  • Aandacht voor onderhoud: voor ons is onderhoud geen bijzaak maar cruciaal voor het functioneren van jullie netwerk.
  • Maatwerk: wij zijn vendor onafhankelijk en adviseren daarom objectief over alle mogelijkheden.
  • Stilstand is achteruitgang: in ons lab testen we dagelijks de beste configuraties. De beste resultaten delen we met onze klanten.

Onze partners

falco-networks-beeldmerk

FALCO NETWORKS

Diensten & Producten
Partners
Over ons
Vacatures
Blog

DIENSTEN

Network as a Service
Network Connectivity
Network Monitoring
Network Design
Network Management
Network Troubleshooting

CONTACT

De Hoefsmid 11
1851 PZ Heiloo
Tel: +31 725 323 744
info@falco-networks.com

© 2020 Falco Networks. All rights reserved. Privacy PolicyDisclaimerAlgemene Voorwaarden Website Ontwerp