Network Solutions

Je netwerk als solide basis voor je bedrijfsvoering. Dat vraagt om een gedegen design en onderhoud door specialisten.

Wij lossen jouw complexe IT-problemen op

Een ingewikkeld probleem of een complex vraagstuk binnen de IT-infrastructuur van je organisatie is ontzettend vervelend. En al helemaal als dat probleem nú verholpen moet worden om te voorkomen dat jijzelf én je klanten er hinder van ondervinden.

Met de Professional Services van Falco Networks zorgen onze network engineers ervoor dat jij altijd kunt vertrouwen op een feilloos werkend bedrijfsnetwerk. Wij bieden verschillende vormen van dienstverlening aan binnen Professional Services, met onze Network Solutions als het meest diverse onderdeel daarvan.

Network Solutions

Network as a Service
Network as a Service
Network as a Service
Geen zorgen meer over het onderhoud en beheer wanneer je je netwerk inhuurt als dienst. Voor een vast bedrag per maand altijd een up-to-date en stabiel netwerk.
Network Monitoring
Network Monitoring
Network monitoring
Het bewaken van je netwerk: 24/7 onze verantwoordelijkheid. Met continue monitoring voorkomen we proactief problemen. Resultaat: een stabiel netwerk.
Network Design
Network Design
Network Design
Een betrouwbaar netwerk begint met een goede opzet. Eenvoud in ontwerp en eenvoud in beheer, met maximale inzet van functionaliteit. Dat is ons doel.
Network Management
Network Management
Network Management
Vertrouw het beheer van je netwerk toe aan onze specialisten. Zij zorgen dat iedereen ongestoord kan werken op een feilloos werkend netwerk.
Network Connectivity
Network Connectivity
Network Connectivity
Hoe je nieuwe componenten aansluit op je netwerk, bepaalt hun functioneren, maar ook dat van je netwerk. Wij zorgen dat alles soepel werkt en blijft werken.
Network Troubleshooting
Network Troubleshooting
Network Troubleshooting
24/7 Netwerkspecialisten op afroep bij netwerkproblemen, zonder abonnement. Dankzij hun diepgaande kennis over netwerken zijn jullie snel weer operationeel.

Onze Network Solutions opdrachten

We zijn altijd bezig met de meest uiteenlopende opdrachten voor onze klanten. Zo houden we ons bijvoorbeeld veel bezig met Network Monitoring. Het is belangrijk om problemen met je netwerk te voorkomen. Door middel van een constante, automatische monitoring van je bedrijfsnetwerk, zijn wij in staat om aankomende problemen op tijd te zien én op te lossen voordat iemand er ook maar iets van merkt. Met deze kennis en aanpak zorgen wij ervoor dat de netwerken bij onze klanten altijd optimaal functioneren.

Los van de Network Solutions hechten wij ook ontzettend veel waarde aan goede nazorg. Wij stoppen niet wanneer de opdracht bij de klant erop zit. Na afronding van een project nemen we dan ook nog regelmatig contact op met de klant om te kijken of alles nog steeds naar wens verloopt. Door dit contact en de communicatie actief te houden, blijft het gesprek open en kunnen we altijd meteen inspringen wanneer dit nodig is. Het geeft onze klanten de kans om te klankborden of om nieuwe ontwikkelen te bespreken. Aan ons de taak om het juiste advies uit te brengen en de al dan niet aanwezige onzekerheid bij klanten weg te nemen.

falco-networks-beeldmerk

FALCO NETWORKS

Diensten & Producten
Partners
Over ons
Vacatures
Blog

DIENSTEN

Network as a Service
Network Connectivity
Network Monitoring
Network Design
Network Management
Network Troubleshooting
Gratis Network Health Scan
Consultancy & Detachering

CONTACT

De Hoefsmid 11
1851 PZ Heiloo
Tel: +31 725 323 744
info@falco-networks.com

© 2020 Falco Networks. All rights reserved. Privacy PolicyDisclaimerAlgemene Voorwaarden Website Ontwerp