Network Solutions

Je netwerk als solide basis voor je bedrijfsvoering. Dat vraagt om een gedegen design en onderhoud door specialisten.

Onze network services

Problemen met het netwerk wil je voorkomen. Onze specialisten hebben ervaring met complexe netwerken. Met deze kennis zorgen zij dat jullie netwerk optimaal functioneert.

Network as a Service
Network as a Service
Network as a Service
Geen zorgen meer over het onderhoud en beheer wanneer je je netwerk inhuurt als dienst. Voor een vast bedrag per maand altijd een up-to-date en stabiel netwerk.
Network Monitoring
Network Monitoring
Network monitoring
Het bewaken van je netwerk: 24/7 onze verantwoordelijkheid. Met continue monitoring voorkomen we proactief problemen. Resultaat: een stabiel netwerk.
Network Design
Network Design
Network Design
Een betrouwbaar netwerk begint met een goede opzet. Eenvoud in ontwerp en eenvoud in beheer, met maximale inzet van functionaliteit. Dat is ons doel.
Network Management
Network Management
Network Management
Vertrouw het beheer van je netwerk toe aan onze specialisten. Zij zorgen dat iedereen ongestoord kan werken op een feilloos werkend netwerk.
Network Connectivity
Network Connectivity
Network Connectivity
Hoe je nieuwe componenten aansluit op je netwerk, bepaalt hun functioneren, maar ook dat van je netwerk. Wij zorgen dat alles soepel werkt en blijft werken.
Network Troubleshooting
Network Troubleshooting
Network Troubleshooting
24/7 Netwerkspecialisten op afroep bij netwerkproblemen, zonder abonnement. Dankzij hun diepgaande kennis over netwerken zijn jullie snel weer operationeel.

Networks Services

Falco Networks hecht veel waarde aan kennis en opleiding. Onze engineers worden constant getraind en opgeleid om de laatste technieken te kunnen toepassen. De klant moet immers kunnen vertrouwen op ons. Kennis en ervaring is de basis van het maken van een gedegen netwerk design. In het design wordt rekening gehouden met de network connectivity welke ook constant 24/7 gemonitord wordt. Onze engineers ontzorgen u volledig van beheer van uw netwerk en zorgen dat uw bedrijf feilloos kan werken.

Mocht er onverhoopt toch een probleem ontstaan dan zullen onze netwerk specialisten u binnen no time weer back in business brengen. Wilt u geheel ontzorgd worden en geen eigen hardware meer hebben dan is onze oplossing Network as a Service absoluut geschikt voor u.

Meer weten?
Neem vrijblijvend
contact op.

Networks as a Service

Het IT-netwerk vormt de basis van je business. Het vereist echter wel het nodige onderhoud om het soepel werkend te houden. En dat kost veel capaciteit van het IT-team. Door een netwerk in te huren als service hoef je je daarover geen zorgen te maken. Met Network as a Service kun je rekenen op een robuust netwerk waarop iedereen ongestoord kan werken. Bovendien kun je eenvoudig opschalen.

Network Design

Het ontwerp van je netwerk bepaalt de snelheid, stabiliteit, flexibiliteit en beheersbaarheid van je IT-infrastructuur. Voor medewerkers vertaalt zich dit in hoe snel het netwerk reageert en hoe betrouwbaar het is. Voor IT-beheer bepaalt het ontwerp hun benodigde capaciteit voor onderhoud en troubleshooting en de mate waarin ze eenvoudig kunnen opschalen. Een goed, toekomstbestendig network design kan de organisatie veel tijd en geld besparen.

Veelgestelde vragen

Is Falco Networks echt onafhankelijke integrator?

Ja, Falco Networks is geheel onafhankelijk van vendoren en zoekt voor de klant naar de best passende oplossingen.

Hebben jullie ervaring met oplossingen voor Internet Service Providers (ISP)?

Ja, Falco Networks is ontstaan uit netwerk vraagstukken van Internet Service Providers. Tot op de dag van vandaag bedienen wij een groot aantal klanten uit deze doelgroep.

Bieden jullie ook network engineers aan op detacheringsbasis?

Ja, Falco Networks heeft diverse Senior Network Engineers die op detacheringsbasis bij grote enterprises actief zijn.

Heeft Falco Networks ook verstand van mijn business of branche?

Falco Networks bedient klanten uit diverse branches zoals retail, overheid, datacenter, service provider, enterprise en mkb bedrijven. Elk bedrijf dat waarde hecht aan een betrouwbaar en schaalbaar netwerk is bij ons aan het juiste adres.

Heeft Falco Networks een eigen lab-omgeving?

Falco Networks beschikt over een eigen datacenter waar heel veel verschillende lab apparatuur voorhanden is, die gebruikt worden voor testen.

falco-networks-beeldmerk

FALCO NETWORKS

Diensten & Producten
Partners
Over ons
Vacatures
Blog

DIENSTEN

Network as a Service
Network Connectivity
Network Monitoring
Network Design
Network Management
Network Troubleshooting

CONTACT

De Hoefsmid 11
1851 PZ Heiloo
Tel: +31 725 323 744
info@falco-networks.com

© 2020 Falco Networks. All rights reserved. Privacy PolicyDisclaimerAlgemene Voorwaarden Website Ontwerp