Consultancy

Leg je IT-vraagstuk in handen van onze experts en je bent gegarandeerd van een professionele aanpak van je probleem én uiteraard een feilloos werkend netwerk!

Netwerkuitdagingen voor onze specialisten

Binnen je organisatie kun je te maken krijgen met netwerkproblemen die intern lastig op te lossen zijn. Dat kan komen doordat je eigen IT-afdeling helemaal overloopt qua workload. Maar het kan ook zo zijn dat je team nét niet over de specialistische kennis beschikt die nodig is om die complexe problemen op te lossen. Wat de reden ook is: netwerkuitdagingen moeten zo snel mogelijk opgelost worden. Wat voor soort uitdagingen dat zoal kunnen zijn? Denk aan het vernieuwen van de IT-omgeving, het automatiseren van processen, het gebruik van nieuwe producten in je netwerk en het uitvoeren van updates in de nachtelijke uren.

Consultancy van Falco Networks biedt in zulke situaties de ultieme uitkomst. Leg je IT-vraagstuk in handen van onze experts en je bent gegarandeerd van een professionele aanpak van je probleem én uiteraard een feilloos werkend netwerk!

Hoe werkt Consultancy van Falco Networks?

Consultancy van Falco Networks houdt in dat je één of meerdere van onze specialisten inhuurt die jou gaan helpen om je project tot een goed einde te brengen. De projecten die in aanmerking komen voor Consultancy zijn vastomlijnde opdrachten met een helder begin- en eindpunt. We voeren deze opdrachten doorgaans uit op basis van een fixed price.

Doordat de opdracht een ‘kop en staart’ heeft, zijn we perfect in staat om de huidige situatie vooraf in kaart te brengen en het eindresultaat te definiëren. Samen met jou bespreken we zaken als de verschillende opties, een passend tijdframe en het kostenplaatje van de samenwerking. Op basis van jouw voorkeuren bepalen wij hoeveel en wie van onze specialisten er aan de opdracht gaan werken. Al onze specialisten zijn zeer vakkundig en beschikken over jarenlange netwerkervaring. Ook hebben zij altijd de mogelijkheid om advies in te winnen bij andere specialisten van Falco Networks. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een hoogwaardig eindresultaat.

Onze Consultancy-opdrachten

Netwerkengineers van Falco Networks worden vanuit IT-aanvragen ingezet voor allerlei soorten projecten. Vaak nemen we deel aan adviestrajecten en klankbordroepen, waarbij we ideeën voorleggen aan klanten om hun netwerkuitdaging te kunnen aanpakken. Ook werken we regelmatig aan testpilots. Hier helpen we onze opdrachtgevers mee, doordat we mogelijkheden testen waarmee hun probleem wellicht opgelost kan worden.

De uitvoering van veel van onze Consultancy-opdrachten vindt in sommige gevallen ’s nachts plaats. Denk bijvoorbeeld aan het upgraden van firmware op netwerkapparatuur. De klant mag hier absoluut geen hinder van ondervinden. Bovendien hebben we over het algemeen te maken met nauwgezette time windows waarbinnen de verandering doorgevoerd moet worden. Ook werken we veel aan opdrachten voor organisaties die áltijd bereikbaar moeten zijn, zoals hulpdiensten. Onze netwerkspecialisten zorgen ervoor dat het netwerk van de opdrachtgever op ieder moment van de dag optimaal functioneert.

IT-Consultancy voor jouw organisatie

Heb jij ook een complexe netwerkuitdaging binnen je bedrijf en heb je geen idee hoe je dat intern moet gaan oplossen? Wij helpen je graag! Naast onze Consultancy-services bieden we eveneens Detachering en Professional Services. Samen met jou bekijken we welke aanpak het meest geschikt is om het probleem aan te pakken. Stuur ons een bericht via deze link en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Voordelen

  • vooraf duidelijkheid over tijdsframe en kostenplaatje
  • vakkundige engineers met jarenlange netwerk ervaring
  • Verzekerd van een hoogwaardig resultaat

Vertrouwen op je netwerk

Wil je geen zorgen om het beheer van je netwerk? Neem dan contact met ons op. Na een eerste inventarisatie van jullie IT-netwerk maken we vrijblijvend een offerte op.

Als je kunt vertrouwen op je IT-netwerk, dan kun je je focussen op je business.

Meer weten?
Neem vrijblijvend
contact op.

falco-networks-beeldmerk

FALCO NETWORKS

Diensten & Producten
Partners
Over ons
Vacatures
Blog

DIENSTEN

Network as a Service
Network Connectivity
Network Monitoring
Network Design
Network Management
Network Troubleshooting
Gratis Network Health Scan
Consultancy & Detachering

CONTACT

De Hoefsmid 11
1851 PZ Heiloo
Tel: +31 725 323 744
info@falco-networks.com

© 2020 Falco Networks. All rights reserved. Privacy PolicyDisclaimerAlgemene Voorwaarden Website Ontwerp