Detachering

Kan jouw IT-afdeling wel wat extra vakkundige hulp gebruiken? Dan is Detachering van Falco Networks wellicht iets voor jou. Extra kennis en expertise op je netwerkafdeling.

Extra kennis en expertise op je netwerkafdeling

We zien vaak gebeuren dat organisaties onvoldoende capaciteit hebben op hun ICT-afdeling. Met name de netwerkafdeling blijkt vaak zeer onderbezet te zijn. Er is veel te veel werk en de organisatie heeft simpelweg behoefte aan ‘extra handjes’.

Het detacheren van de juiste mensen via Falco Networks is dan de perfecte oplossing. Heb je onze experts aan boord, dan weet je zeker dat je IT-werkzaamheden uitmuntend volbracht gaan worden!

Hoe werkt Detachering van Falco Networks?

Met Detachering van Falco Networks huur je netwerkspecialisten bij ons in, die jou gaan helpen om je IT-taken op de correcte manier uit te voeren. Deze experts zijn in te huren voor een vaste, vooraf gedefinieerde periode, maar dat is geen vereiste. Vaak worden we ingeschakeld als er vervanging nodig is tijdens ziekte of verlof of wanneer er extra ondersteuning nodig is binnen bepaalde projecten.

Als je gebruik wilt maken van onze detacheringsmogelijkheden, dan maken we van tevoren een duidelijk plan. Zo spreken we onderling af wat het doel is van de samenwerking, wat er van onze mensen wordt verwacht, om hoeveel dagen per week of per maand het gaat, welke werkzaamheden we kunnen uitvoeren en op welke kosten je moet rekenen. Het is tevens mogelijk om het plan gedurende het traject bij te stellen wanneer dit nodig blijkt te zijn.

Onze Detachering-opdrachten

Wat onze gedetacheerde specialisten zoal doen voor opdrachtgevers? Wij werken aan een grote variëteit van opdrachten. Zo helpen we klanten om hun netwerk voor te bereiden op de toekomst door te kijken wat de situatie is, waar de klant heen gaat en wat ervoor nodig is om dat te realiseren. Vervolgens pakken we de hele uitvoering van het plan op.

In het afgelopen jaar is er steeds meer en meer gebruik gemaakt van digitaal werken en daarom is ook de vraag naar meer toekomstbestendige netwerken enorm toegenomen. Onze experts weten precies wat ze moeten doen om dit voor elkaar te krijgen. Daarnaast houden we ons veel bezig met het creëren en de uitrol van netwerkdesigns bij klanten. We helpen hen om het netwerk te ontwerpen, te migreren en te beheren.

Detachering voor jouw organisatie

Kan jouw IT-afdeling wel wat extra vakkundige hulp gebruiken? Dan is Detachering van Falco Networks wellicht iets voor jou. Naast deze dienst bieden we ook Consultancy en Professional Services aan. We kijken samen welke aanpak het beste past bij jouw wensen en verwachtingen. Stuur ons een bericht via deze link en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We hopen je binnenkort te spreken!

Voordelen

  • Experts aan boord
  • Extra kennis en ervaring op je netwerk afdeling
  • Inzicht in de kosten, vooraf gedefinieerde periodes
  • Maatwerk oplossingen

Vertrouwen op je netwerk

Wil je geen zorgen om het beheer van je netwerk? Neem dan contact met ons op. Na een eerste inventarisatie van jullie IT-netwerk maken we vrijblijvend een offerte op.

Als je kunt vertrouwen op je IT-netwerk, dan kun je je focussen op je business.

Meer weten?
Neem vrijblijvend
contact op.

falco-networks-beeldmerk

FALCO NETWORKS

Diensten & Producten
Partners
Over ons
Vacatures
Blog

DIENSTEN

Network as a Service
Network Connectivity
Network Monitoring
Network Design
Network Management
Network Troubleshooting
Gratis Network Health Scan
Consultancy & Detachering

CONTACT

De Hoefsmid 11
1851 PZ Heiloo
Tel: +31 725 323 744
info@falco-networks.com

© 2020 Falco Networks. All rights reserved. Privacy PolicyDisclaimerAlgemene Voorwaarden Website Ontwerp