Ericsson

Mobiele transportoplossingen om 5G-diensten overal te verbinden

Ericsson

Ericsson is een van de toonaangevende leveranciers van informatie- en communicatietechnologie (ICT) aan serviceproviders. We maken de volledige waarde van connectiviteit mogelijk door het creëren van baanbrekende technologie en diensten die gemakkelijk te gebruiken, aan te nemen en te schalen zijn, waardoor onze klanten succesvol zijn in een volledig verbonden wereld.

Wereldwijde netwerk evolutie

Mobiel dataverkeer zal toenemen met vijf keer per 2024, en 5G zal naar verwachting goed voor 25 procent van dat totaal, waardoor het de snelste generatie ooit is uit te rollen op een wereldwijde schaal. De overige 75 procent van het verkeer zal voornamelijk via 4G-netwerken plaatsvinden. Samen zullen 4G en 5G de komende jaren de business stimuleren met IoT en 5G als belangrijkste drijfveren voor omzetgroei voor communicatie-dienstverleners.

Bedrijven uit het 5G-tijdperk gaan heel anders zijn. Verbeterd mobiel breedband zal de eerste use case zijn en geëvolueerde IoT-use cases zullen volgen.

Digitaliseringsinvesteringen in de industrie bieden wereldwijd een verbazingwekkende omzetkans voor telecom operators, maar de 5G-use cases die ultra-lage latentie en ultra-hoge capaciteit vereisen, zijn alleen haalbaar met de 5G NR SA en de nieuw gedefinieerde 3GPP-kernnetwerk architectuur voor 5G Core (5GC) ), ook bekend als Service Based Architecture (SBA).

Zoals we hebben gezien met 4G, dienstverleners die als eerste deze nieuwe toegangstechnologie op de markt aanbieden waren degenen die het meeste profiteerden van de nieuwe zakelijke kansen. Met 5G zal het niet anders zijn.

Bekijk de andere diensten

Network as a Service
Network as a Service

Altijd beschikken over een goed onderhouden netwerk

Network Design
Network Design

Een betrouwbaar netwerk begint met een goed ontwerp

Network Management
Network Management

Uitbesteden netwerkbeheer aan specialisten

5G netwerken

Netwerkdiensten en automatisering zijn cruciaal voor de evolutie van 5G, IoT en industriële digitalisering. Naarmate 5G-compatibele technologieën zich ontwikkelen, moeten operators hun netwerkcapaciteit vergroten. Maar met extra capaciteit, komt extra complexiteit. Het netwerk moet toegankelijk zijn voor diverse generaties.
De dual-mode 5G Cloud Core-oplossing van Ericsson combineert 3GPP NF’s van zowel EPC- als 5GC-architecturen in een gemeenschappelijk cloud-native software platform ter ondersteuning van 5G NR Stand-Alone (SA) en Non-Standalone (NSA), 4G, 3G en 2G toegangstechnologieën. Het gaat gepaard met hoge niveaus van orkestratie en automatisering voor operationele efficiëntie, alleen mogelijk gemaakt door een microservices-architectuur.

Meer weten?
Neem vrijblijvend
contact op.

falco-networks-beeldmerk

FALCO NETWORKS

Diensten & Producten
Partners
Over ons
Vacatures
Blog

DIENSTEN

Network as a Service
Network Connectivity
Network Monitoring
Network Design
Network Management
Network Troubleshooting
Gratis Network Health Scan
Consultancy & Detachering

CONTACT

De Hoefsmid 11
1851 PZ Heiloo
Tel: +31 725 323 744
info@falco-networks.com

© 2020 Falco Networks. All rights reserved. Privacy PolicyDisclaimerAlgemene Voorwaarden Website Ontwerp