Fortinet

Hoogwaardige, geïntegreerde beveiligingsoplossingen voor wereldwijde organisaties en providers van elke omvang.

Fortinet

Fortinet is een totaalleverancier van netwerk beveiligingsapparatuur van zoals firewall, VPN, IPS, wireless, mail en- weboplossingen en nog veel meer. FortiGate security platforms leveren een ongeëvenaarde prijs – prestatieverhouding en diepgaande beveiliging terwijl het de netwerkinfrastructuur vereenvoudigt doordat alles centraal te beheren is.

Missie

Fortinet heeft één missie, de meest innovatieve en best presterende beveiligingsstructuur voor netwerken te leveren en IT-infrastructuren veiliger en eenvoudiger maken.
Fortinet is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van beveiligingsapparatuur voor de netwerken van internet- en telecombedrijven, datacenters, ondernemingen en bedrijven met verspreide vestigingen. Als marktleider en wereldwijde leverancier van revolutionaire beveiligingsoplossingen voor netwerken, levert Fortinet innovatieve producten en licenties die superieure bescherming bieden tegen bedreigingen en klanten helpen hun security infrastructuur te vereenvoudigen.

Next -generation Firewall

FortiGate next-generation firewalls (NGFW’s) maken gebruik van speciaal gebouwde beveiligings processors en beveiligingsdiensten voor bedreigings informatie van AI-aangedreven FortiGuard-labs om hoogwaardige bescherming, hoogwaardige inspectie van tekstberichten en gecodeerd verkeer te leveren. De nieuwste generatie firewalls verlagen de kosten en complexiteit met volledig inzicht in applicaties, gebruikers en netwerken en biedt de beste beveiliging. Als een integraal onderdeel van de Fortinet Security Fabric kunnen firewalls van de volgende generatie communiceren binnen Fortinet’s uitgebreide beveiligings portfolio en beveiligingsoplossingen van derden in een multi vendor-omgeving om informatie over bedreigingen te delen en de beveiliging te verbeteren.

Bekijk de andere diensten

Network Connectivity
Network Connectivity

Optimaal functionerend IT-netwerk

Network Monitoring
Network Monitoring

Ontdekken, analyseren en reageren

Network Management
Network Management

Uitbesteden netwerkbeheer aan specialisten

VPN: schaalbare, krachtige, diverse crypto VPN’s

Terwijl bedrijven alles willen transformeren, van hun bedrijfsmodellen tot methoden voor service levering, passen ze technologieën toe zoals mobiel computergebruik en cloud om gegevens en applicaties beschikbaar te maken waar ze nodig zijn, wat resulteert in een groter digitaal oppervlak en blootstelling aan gegevens bij inbreuken op de doorvoer.
Het handhaven van een uniform beveiligingsbeleid voor alle zakelijke gebruikers, applicaties en apparaten, ongeacht hun locatie en geschikte toegangscontrole, is essentieel voor het bieden van beveiliging in een multi-cloud omgeving. De bewegende gegevens moeten worden beschermd met behulp van wederzijdse authenticatie en vertrouwelijkheid om gevoelige bedrijfsgegevens via onbeschermde netwerken te beschermen en biedt een verdedigbaar bewijs van beveiliging.

Meer weten?
Neem vrijblijvend
contact op.

falco-networks-beeldmerk

FALCO NETWORKS

Diensten & Producten
Partners
Over ons
Vacatures
Blog

DIENSTEN

Network as a Service
Network Connectivity
Network Monitoring
Network Design
Network Management
Network Troubleshooting
Gratis Network Health Scan
Consultancy & Detachering

CONTACT

De Hoefsmid 11
1851 PZ Heiloo
Tel: +31 725 323 744
info@falco-networks.com

© 2020 Falco Networks. All rights reserved. Privacy PolicyDisclaimerAlgemene Voorwaarden Website Ontwerp