Network Management

Ongestoord werken, door je netwerkbeheer uit te besteden aan
ervaren netwerkspecialisten.

Network Management

Netwerken worden steeds complexer. Met Network Management zijn onze deskundige netwerkspecialisten verantwoordelijk voor de administratie en het beheer van jullie IT-netwerk. In geval van calamiteiten staat er altijd een
engineer stand-by.

Wij waarborgen de kwaliteit en snelheid van het netwerk. Zodat jullie je kunnen focussen op je werk.

Ervaren Netwerkbeheerders

Onze netwerkspecialisten werken voor grote telecom-operators, hosting en service providers en internationale organisaties. Deze zijn net als jullie, sterk afhankelijk van hun netwerk voor de bedrijfscontinuïteit. Door jarenlange ervaring weten onze engineers hoe problemen in het netwerk ontstaan en hoe je deze het beste kunt ondervangen. Zij kunnen snel tot de kern van het probleem komen. Daarnaast adviseren en helpen ze bij de inrichting van het netwerk en monitoren de prestaties, om voortijdig vertraging en uitval van het netwerk te voorkomen.

In geval van calamiteiten kun je rekenen op hun expertise. Afhankelijk van de overeengekomen SLA zelfs 24/7. Omdat zij los van jullie netwerk opereren, kunnen zij problemen soms zelfs op afstand oplossen.

Vertrouwen op een
feilloos werkend netwerk

Als je het beheer van het netwerk aan ons overdraagt, dan doen we eerst een intake. Op basis daarvan geven we advies en gaan we aan de slag. Terwijl jullie werken, zorgen wij op de achtergrond voor een feilloos werkend netwerk, zodat jullie daar geen omkijken naar hebben.

Elke maand leveren we een rapportage met bevindingen en eventuele adviezen ter verbetering. Zo waarborgen we dat jullie netwerk ook in de toekomst feilloos blijft werken.

Kies je eigen service level

Het service level van Network Management kun je aanpassen aan jullie bedrijfseisen. We bieden verschillende niveaus: binnen kantooruren een responstijd van 15 minuten tot 4 uur en buiten kantoortijden van 1 uur tot 4 uur. Hoe dan ook zijn we 24/7 bereikbaar.

Afhankelijk van de service levels omvat Network Management:

  • foutanalyse,
  • prestatiebeheer,
  • troubleshooting en
  • proactief beheer.

Uren voor troubleshooting kunnen jullie meenemen in de bundel, afhankelijk van het gekozen service level of ad hoc achteraf betalen. Uiteraard geven we altijd vooraf een ureninschatting.

Voordelen:

  • geen zorgen om netwerkbeheer
  • 24/7 ondersteuning bij calamiteiten, het hele jaar door
  • maandelijkse rapportage met bevindingen en advies
  • ervaren netwerkspecialisten
  • wereldwijd

Meer weten over Network Management?

Willen jullie je netwerkbeheer toevertrouwen aan onze netwerkspecialisten?  Of willen jullie eerst meer weten over onze SLA’s? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen bekijken we hoe we jullie netwerk het beste in beheer
kunnen nemen.

Bekijk de andere diensten

Network as a Service
Network as a Service

Geen zorgen meer over het onderhoud en beheer wanneer je je netwerk inhuurt als dienst. Voor een vast bedrag per maand altijd een up-to-date en stabiel netwerk.

Network Design
Network Design

Een betrouwbaar netwerk begint met een goede opzet. Eenvoud in ontwerp en eenvoud in beheer, met maximale inzet van functionaliteit. Dat is ons doel.

Network Troubleshooting
Network Troubleshooting

24/7 Netwerkspecialisten op afroep bij netwerkproblemen, zonder abonnement. Dankzij hun diepgaande kennis over netwerken zijn jullie snel weer operationeel.

Meer weten?
Neem vrijblijvend
contact op.

falco-networks-beeldmerk

FALCO NETWORKS

Diensten & Producten
Partners
Over ons
Vacatures
Blog

DIENSTEN

Network as a Service
Network Connectivity
Network Monitoring
Network Design
Network Management
Network Troubleshooting
Gratis Network Health Scan
Consultancy & Detachering

CONTACT

De Hoefsmid 11
1851 PZ Heiloo
Tel: +31 725 323 744
info@falco-networks.com

© 2020 Falco Networks. All rights reserved. Privacy PolicyDisclaimerAlgemene Voorwaarden Website Ontwerp