Network Health Scan

Voorkom netwerk problemen en downtime door onze gratis Network Health Scan.
Wij brengen kosteloos in kaart hoe gezond jullie netwerk is.

Boek een Network Health Scan

Het is van groot belang dat jullie netwerk veilig en up-to-date is. De netwerk wereld is een dynamische wereld waarbij applicaties, gebruik en behoeftes ook snel veranderen. Als het netwerk niet mee veranderd of verouderd is, kan dit vertragingen of zelfs veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. Met onze scans maken wij direct inzichtelijk hoe gezond het netwerk is en of het voldoet aan alle eisen. Op basis daarvan kun je actie ondernemen.

Werkwijze scan

Om een goed advies te kunnen geven, komen wij op locatie langs om het netwerk te analyseren. Het uitvoeren van onze Network Health Scan duurt maximaal één dag, waarbij de vervolgwerkzaamheden en metingen veelal remote worden uitgevoerd.

Na de scan, ontvang je een beknopte rapportage waarin we de resultaten en onze bevindingen hebben samengevat. We kunnen hierbij ook onze adviezen en aanbevelingen met je delen.

Samen gaan we voor een toekomstbestendig netwerk

Indien jullie netwerk een gezondheidsrisico bevat, kunnen wij jullie helpen met het optimaliseren van het netwerk. Wij kunnen hierin de lead nemen of alles bespreken met jullie IT-team. Samen gaan we voor een gezond en goed functionerend netwerk!

Voor wie is een Network Health Scan aan te raden?

De Network Health Scan is aan te raden als je wilt weten hoe gezond jullie netwerk is en of jullie netwerk op langere termijn bestendig genoeg is om goed te blijven functioneren. Daarnaast is het aan te raden om contact met ons op te nemen als je bijvoorbeeld vertraging in het netwerk ervaart. Vaak is er dan al iets aan de hand. Hoe sneller we erbij zijn, hoe beter!

Ook als je wilt opschalen of verbeteren, is een scan aan te raden. Wij kijken op basis van jullie wensen naar de mogelijke verbeteringen en geven jullie hier graag een deskundig advies over. 

Waarom een Network Health Scan

Netwerken zijn ontzettend belangrijk, voor veel bedrijven is het netwerk zelfs de basis voor de hele bedrijfsvoering. Vertraging of uitval van het netwerk kan grote gevolgen met zich meebrengen en hier wil je natuurlijk tegen beschermd zijn.

Om te voorkomen dat je netwerk vertraagd of zelfs uitvalt, is het verstandig om je netwerk te laten controleren. Onze netwerkengineers en -architecten hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen, beheren en monitoren van netwerken. Op basis van jullie huidige netwerk, kunnen zij een inschatting maken of het netwerk gezond en toekomstbestendig is – zelfs voordat jullie zelf problemen ervaren.

Voordelen

  • inzicht in de gezondheid van jullie netwerk
  • proactief netwerkproblemen voorkomen
  • downtime minimaliseren
  • optimaliseren van netwerk door vroegtijdige signalen
  • advies van onze deskundige engineers
falco-networks-beeldmerk

FALCO NETWORKS

Diensten & Producten
Partners
Over ons
Vacatures
Blog

DIENSTEN

Network as a Service
Network Connectivity
Network Monitoring
Network Design
Network Management
Network Troubleshooting
Gratis Network Health Scan
Consultancy & Detachering

CONTACT

De Hoefsmid 11
1851 PZ Heiloo
Tel: +31 725 323 744
info@falco-networks.com

© 2020 Falco Networks. All rights reserved. Privacy PolicyDisclaimerAlgemene Voorwaarden Website Ontwerp