Network Connectivity

Zorg dat je netwerk optimaal blijft presteren, ook bij het aansluiten van
nieuwe componenten.

Network Connectivity

Het IT-netwerk is de snelweg die (de snelheid van) je bedrijfsactiviteiten bepaalt. Alle componenten die je hierop aansluit, zijn afhankelijk van een goede werking. Tegelijkertijd hebben ze invloed op de werking en beschikbare capaciteit. Om te zorgen dat je optimale snelheid behoudt, is het belangrijk dat dit goed gebeurt. Wij garanderen snelheid, veiligheid en toekomstbestendigheid voor network connectivity van nieuwe componenten.

Snelheid

De juiste inrichting van je netwerk zorgt dat medewerkers onbekommerd kunnen werken. Voor IT-beheer betekent de juiste inrichting minder klachten en minder onderhoud. Met onze ervaring bij grote internationale klanten en service providers weten we hoe je nieuwe componenten zo aansluit dat je latency minimaliseert en het netwerk optimaal blijft presteren. In overleg met jullie bepalen we de keuze voor netwerkapparatuur, datacenter ruimte, (straal)verbindingen etc.

Veiligheid

Niet alleen snelheid is van belang, ook de veiligheid is essentieel. Wanneer we nieuwe componenten aansluiten, adviseren we ook over VPN, firewall en redundantie. Hierbij geven we de risico’s en verschillende opties aan. Zowel IT-beheer als de gebruikers moeten kunnen vertrouwen op bescherming tegen aanvallen van buitenaf en beschikbare fallback scenario’s.

Een toekomstbestendig IT-netwerk

Het verbinden van nieuwe onderdelen met je netwerk, doe je voor de lange termijn. De ontwikkelingen in IT gaan echter snel. Daarom wil je zeker zijn dat de keuzes die je nu maakt, berekend zijn op de toekomst. Voor we aan het werk gaan, inventariseren we het huidige netwerk en bespreken we gezamenlijk jullie toekomstvisie. Daarop bouwen we ons advies.

Voordelen

  • geen zorgen over aansluiting nieuwe componenten
  • betrouwbaar en goed presterend netwerk
  • advies over optimale beveiliging nieuwe componenten en netwerk
  • advies over redundantie
  • toekomstbestendige connectivity

Network Connectivity met vertrouwen

Wil je geen zorgen om het aansluiten van nieuwe componenten op je IT-netwerk? Neem dan contact met ons op. Na een eerste inventarisatie van jullie IT-netwerk maken we vrijblijvend een offerte op voor het aansluiten van nieuwe componenten of een geheel nieuwe verbinding.

Bekijk de andere diensten

Network Monitoring
Network Monitoring

Het bewaken van je netwerk: 24/7 onze
verantwoordelijkheid. Met monitoring voorkomen we proactief problemen. Resultaat: een stabiel netwerk.

Network Management
Network Management

Vertrouw het beheer van je netwerk toe aan onze specialisten. Zij zorgen dat iedereen ongestoord kan werken op een feilloos werkend netwerk.

Network Design
Network Design

Een betrouwbaar netwerk begint met een goede opzet. Eenvoud in ontwerp en eenvoud in beheer, met maximale inzet van functionaliteit. Dat is ons doel.

Meer weten?
Neem vrijblijvend
contact op.

falco-networks-beeldmerk

FALCO NETWORKS

Diensten & Producten
Partners
Over ons
Vacatures
Blog

DIENSTEN

Network as a Service
Network Connectivity
Network Monitoring
Network Design
Network Management
Network Troubleshooting
Gratis Network Health Scan
Consultancy & Detachering

CONTACT

De Hoefsmid 11
1851 PZ Heiloo
Tel: +31 725 323 744
info@falco-networks.com

© 2020 Falco Networks. All rights reserved. Privacy PolicyDisclaimerAlgemene Voorwaarden Website Ontwerp