Network as a Service

Met Network as a Service beschik je altijd over een goed onderhouden netwerk, op basis van de nieuwste technologie.

Network as a Service

Het IT-netwerk vormt de basis van je business. Het vereist echter wel het nodige onderhoud om het soepel werkend te houden. En dat kost veel capaciteit van het IT-team. Door een netwerk in te huren als service hoef je je daarover geen zorgen te maken. Met Network as a Service kun je rekenen op een robuust netwerk waarop iedereen ongestoord kan werken. Bovendien kun je eenvoudig opschalen.

Geen zorgen over het beheer van je IT-netwerk

Onderhoud van een IT-netwerk kost tijd. Het testen en uitvoeren van updates en patches, configuraties, migraties en uitbreidingen, vereisen veel IT-capaciteit. Hoe complexer het netwerk wordt, hoe meer tijd dit onderhoud vereist. Die tijd kunnen je IT-ers beter besteden aan het ondersteunen en innoveren van de business. 

Met Network as a Service huur je een netwerk en verzorgt Falco Networks het volledige beheer tegen een vast tarief. Zij houden het netwerk en alle bijbehorende componenten up-to-date.

Je network as a service

Steeds vaker huren bedrijven hard- en software in als dienst. Ook een netwerk hoef je niet perse zelf in bezit te hebben. Dat scheelt niet alleen onderhoud en kosten, maar maakt je als bedrijf ook flexibeler. Met Network as a Service is het namelijk eenvoudiger om snel op te schalen dan wanneer je deze in eigen beheer heb. Als je bedrijf ineens van 50 naar 100 werkplekken groeit, dan kunnen wij direct mee opschalen. Dat geldt ook als je personeel inkrimpt. Je netwerk en bijbehorende kosten nemen dan in gelijke mate af. Je betaalt naar gebruik.

Voor gebruikers maakt een eigen netwerk of netwerk als een dienst geen verschil. Zij zullen niet weten of het netwerk volledig in eigen beheer is of wordt ingehuurd als dienst. Het enige dat zij merken is dat het netwerk goed functioneert en zij ongestoord kunnen werken. En daar gaat het om.

Eenvoudig opschalen

Elk kwartaal evalueren we de status van jullie IT-netwerk. Hierbij kijken we naar de huidige belasting, de status van de firewall en eventuele wensen met betrekking tot opschalen. Op basis hiervan adviseren wij over de best passende technologische oplossingen en het beheer voor de komende periode.

Wij zorgen dat jullie netwerk flexibel meegroeit met de bedrijfsbehoeften. Wij breiden de benodigde bandbreedte en beschikbare verbindingen uit. Zo kun je als organisatie onbeperkt groeien, terwijl je medewerkers ongestoord kunnen blijven werken en klanten zonder haperingen gebruik kunnen maken van jullie diensten.

Voordelen

  • volledige ontzorging van jullie IT-infrastructuur
  • voor een vast schaalbaar maandelijks tarief
  • netwerk altijd up-to-date
  • 24/7 monitoring van het netwerk
  • flexibel schalen van netwerk voor soepele bedrijfsvoering
  • 24/7 troubleshooting betrouwbaar netwerk
  • voorspelbare operationele IT-kosten
  • interne IT-ers blijven beschikbaar voor ondersteuning van de business

Vertrouwen op je netwerk

Wil je geen zorgen om het beheer van je netwerk? Neem dan contact met ons op. Na een eerste inventarisatie van jullie IT-netwerk maken we vrijblijvend een offerte op.

Als je kunt vertrouwen op je IT-netwerk, dan kun je je focussen op je business.

Bekijk de andere diensten

Network Monitoring
Network Monitoring

Het bewaken van je netwerk: 24/7 onze verantwoordelijkheid. Met continue monitoring voorkomen we proactief problemen. Resultaat: een stabiel netwerk.

Network Management
Network Management

Vertrouw het beheer
van je netwerk toe aan onze specialisten.
Zij zorgen dat iedereen ongestoord kan werken op een
feilloos werkend
netwerk.

Network Design
Network Design

Een betrouwbaar netwerk begint met een goede opzet. Eenvoud in ontwerp en eenvoud in beheer, met maximale inzet van functionaliteit.
Dat is ons doel.

Meer weten?
Neem vrijblijvend
contact op.

falco-networks-beeldmerk

FALCO NETWORKS

Diensten & Producten
Partners
Over ons
Vacatures
Blog

DIENSTEN

Network as a Service
Network Connectivity
Network Monitoring
Network Design
Network Management
Network Troubleshooting
Gratis Network Health Scan
Consultancy & Detachering

CONTACT

De Hoefsmid 11
1851 PZ Heiloo
Tel: +31 725 323 744
info@falco-networks.com

© 2020 Falco Networks. All rights reserved. Privacy PolicyDisclaimerAlgemene Voorwaarden Website Ontwerp