Cumulus

Open netwerk software voor het moderne datacenter

Cumulus

Cumulus Linux is het enige open netwerk-besturingssysteem waarmee u betaalbaar uw netwerk kunt bouwen en efficiënt kunt beheren, zoals ’s werelds grootste exploitanten van datacenters, waarmee u op grote schaal netwerken voor bedrijven van elke omvang kunt ontgrendelen.

Cumulus Networks

Cumulus Networks biedt Linux aan. Linux is een Linux-besturingssysteem dat functioneert op standaard Bare Metal (white label) netwerk hardware. Dit is een software-only oplossing met ultieme flexibiliteit voor het ontwerpen van moderne datacenter netwerken. Op deze manier heeft u een vrije keuze op het gebied van best of breed hardware. Het veranderen van hardware platformen wordt daarbij zeer eenvoudig terwijl de software aansturing gelijk blijft. Het combineren van diverse hardware platformen is dan ook zeer eenvoudig zonder dat u complete netwerken hoeft te vervangen.

Cumulus Linux

Cumulus Linux is Linux, het is een Linux distributie operating systeem. Het systeem is gebaseerd op Debian en biedt de Linux gebruikerservaring op netwerk hardware zoals een Linux engineer dit gewend is. Cumulus Networks maakt standaard netwerk operating systemen die aansluiten bij open netwerk installatie, management en monitoring tools. Daarnaast is het functioneel voor routing en andere netwerk functionaliteiten. Deze functionaliteiten en tools worden beschikbaar gesteld voor communities die door middel van Linux deze infrastructuren ontwikkelen op basis van open network systemen. Daarnaast is rond deze functionaliteiten en tools een volledige development community ontstaan die een legio aan oplossingen ontwikkelen die toegepast kunnen worden in combinatie met Cumulus.

Bekijk de andere diensten

Network as a Service
Network as a Service

Altijd beschikken over een goed onderhouden netwerk

Network Design
Network Design

Een betrouwbaar netwerk begint met een goed ontwerp

Network Management
Network Management

Uitbesteden netwerkbeheer aan specialisten

Cumulus Networks Linux

Cumulus Linux is dus een platform voor netwerk applicaties. Dit platform bestaat uit open source en commerciële Linux-applicaties en draait op native Linux. Het platform draait ook op standaard Bare Metal (white label) switches. Nieuwe toepassingen kunnen snel worden ontwikkeld en snel worden geïntegreerd. De Bare Metal switches worden door een aantal leveranciers geleverd (bijvoorbeeld Edge-Core) die voldoen aan de eisen van Cumulus. Ook zijn de switches afgestemd om optimaal te presteren op verbindingssnelheid en met de functionaliteit dat in een moderne netwerk omgeving nodig is. De combinatie van deze twee samen leveren een aanzienlijk interessanter kostenplaatje en biedt een optimale flexibiliteit en vrijheid als het gaat om het inrichten van uw netwerk.

Meer weten?
Neem vrijblijvend
contact op.

falco-networks-beeldmerk

FALCO NETWORKS

Diensten & Producten
Partners
Over ons
Vacatures
Blog

DIENSTEN

Network as a Service
Network Connectivity
Network Monitoring
Network Design
Network Management
Network Troubleshooting
Gratis Network Health Scan
Consultancy & Detachering

CONTACT

De Hoefsmid 11
1851 PZ Heiloo
Tel: +31 725 323 744
info@falco-networks.com

© 2020 Falco Networks. All rights reserved. Privacy PolicyDisclaimerAlgemene Voorwaarden Website Ontwerp