Network Troubleshooting

Netwerkspecialisten op afroep bij netwerkproblemen: 24/7. Met de kennis van onze engineers kan iedereen snel weer ongestoord aan het werk.

Network Troubleshooting

Uitval van of vertragingen op het netwerk komen altijd ongelegen en veroorzaken vaak chaos en stress. Niet de beste situatie voor IT-beheer om het probleem rustig te analyseren. Op die momenten kun je onze network engineers inschakelen. Vanwege hun uitgebreide kennis van (complexe) netwerken kunnen zij problemen op het netwerk snel identificeren, diagnosticeren en oplossen.

Waarom Falco Networks?

Al sinds 2003 werken wij als architect, integrator en probleemoplosser voor netwerken. Oorspronkelijk vooral voor network operators, datacenters en service en hosting providers. Zij stellen uitermate hoge eisen aan hun netwerken. Als bij hen het netwerk uitvalt of traag is, dan heeft dat direct gevolgen voor de business van duizenden van hun klanten.

Inmiddels geldt de afhankelijkheid van netwerken voor steeds meer ondernemingen. Het netwerk bepaalt de productie en in veel gevallen ook de verkoop. Netwerken worden vaak ook complexer door de eisen die eraan worden gesteld zoals hoge snelheid, betrouwbaarheid, beschikbaarheid en veiligheid. Daarom richtten we ons de laatste jaren ook op andere organisaties met dezelfde behoeftes, onder andere in de luchtvaartbranche, de zorg, overheid en het hoger onderwijs.

Juist vanwege onze ervaring en specifieke netwerk kennis komen we bij uitval van het netwerk snel tot de kern van het probleem.

Hoe werkt Network Troubleshooting?

Voor Network Troubleshooting is geen abonnement vereist. Je kunt ons ad hoc inhuren op het moment dat er problemen zijn, of wanneer je denkt dat deze gaan ontstaan. Dat kan 24/7, ook tijdens feestdagen. In overleg met jullie IT-team, bespreken of bekijken we de inrichting van het netwerk en komen met een voorstel.

Vooraf geven we een ureninschatting. Na jullie akkoord, gaan we gelijk aan de slag. Met duidelijke afspraken weet je van tevoren waar je aan toe bent.

Wij reageren altijd direct op jullie verzoek tot ondersteuning. Je kunt Network Troubleshooting ook afnemen in combinatie met Network Monitoring. In dat geval ben je verzekerd van een vooraf afgesproken responstijd bij incidenten. Onze specialisten zijn dan vaak al bezig met het oplossen, nog voor je het in de gaten hebt.

Bespaar tijd en kosten

Zelfs wanneer je als organisatie beschikt over interne IT-ers kan het voordeliger zijn om ons in te schakelen voor Network Troubleshooting. Omdat we jarenlange ervaring hebben met netwerken, kunnen we vaak sneller zien waar het probleem ligt, dan een breed geori├źnteerde IT-er. Bovendien is het interne IT-team zonder calamiteiten vaak al druk genoeg.

In overleg met het jullie IT-beheerteam gaan wij direct beginnen met analyseren. Zij kunnen zich richten op schadebeperking en de gebruikers, terwijl wij, op afstand of ter plekke, diagnosticeren. Onze specialist kan, indien hij er niet uitkomt, terugvallen op een 2e en 3e engineer. Met die kracht aan kennis, is jullie netwerk snel weer beschikbaar.

Voordelen:

  • 24/7 ondersteuning bij calamiteiten op afroep, abonnement niet vereist
  • gespecialiseerde, ervaren netwerk engineers
  • inclusief 2e en 3e lijns hulp
  • vooraf duidelijke afspraken

Ook Network Troubleshooting nodig?

Wil je de zekerheid van Network Troubleshooting voor jullie organisatie? Neem dan nu contact met ons op. Hoe meer wij weten over jullie netwerk, hoe beter we jullie in geval van calamiteiten kunnen helpen. Overweeg daarom ook Network Monitoring. Door continue monitoring van je netwerk kun je veel problemen vooraf voorkomen.

Bekijk de andere diensten

Network as a Service
Network as a Service

Geen zorgen meer over het onderhoud en beheer wanneer je je netwerk inhuurt als dienst. Voor een vast bedrag per maand altijd een up-to-date en stabiel netwerk.

Network Management
Network Management

Vertrouw het beheer van je netwerk toe aan onze specialisten. Zij zorgen dat iedereen ongestoord kan werken op een feilloos werkend netwerk.

Network Connectivity
Network Connectivity

Hoe je nieuwe componenten aansluit op je netwerk, bepaalt hun functioneren, maar ook dat van je netwerk. Wij zorgen dat alles soepel werkt en blijft werken.

Meer weten?
Neem vrijblijvend
contact op.

falco-networks-beeldmerk

FALCO NETWORKS

Diensten & Producten
Partners
Over ons
Vacatures
Blog

DIENSTEN

Network as a Service
Network Connectivity
Network Monitoring
Network Design
Network Management
Network Troubleshooting
Gratis Network Health Scan
Consultancy & Detachering

CONTACT

De Hoefsmid 11
1851 PZ Heiloo
Tel: +31 725 323 744
info@falco-networks.com

┬ę 2020 Falco Networks. All rights reserved. Privacy PolicyDisclaimerAlgemene Voorwaarden Website Ontwerp