Network Design

Een betrouwbaar netwerk begint met een goed ontwerp.

Network Design

Het ontwerp van je netwerk bepaalt de snelheid, stabiliteit, flexibiliteit en beheersbaarheid van je IT-infrastructuur. Voor medewerkers vertaalt zich dit in hoe snel het netwerk reageert en hoe betrouwbaar het is. Voor IT-beheer bepaalt het ontwerp hun benodigde capaciteit voor onderhoud en troubleshooting en de mate waarin ze eenvoudig kunnen opschalen.

Een goed, toekomstbestendig network design kan de organisatie veel tijd en geld besparen.

Netwerkontwerp op maat

De blueprint voor jullie netwerkinfrastructuur door onze netwerk-architecten, is altijd maatwerk. De mogelijkheden voor verbindingen (snelheid en latency) worden op locatie onderzocht en in het ontwerp meegenomen. Eenvoud in ontwerp en eenvoud in beheer, is ons uitgangspunt, met maximale inzet van functionaliteit.

Omdat we vendor onafhankelijk zijn, kunnen we objectief adviseren over alle mogelijkheden. Wanneer jullie al wel in gesprek zijn met een vendor, kunnen we ook in samenwerking met hen een ontwerp opstellen.

Afhankelijk van jullie wensen, maken we de beste afweging tussen stabiliteit, flexibiliteit, beheersbaarheid en minimale server- en licentiekosten. Uiteindelijk kiezen jullie voor het gewenste design, dat we vervolgens implementeren.

Specifieke Netwerkwensen?

Onze network-architecten hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van netwerken. Van oorsprong leveren wij diensten aan network operators, datacenters, hosting- en service providers. Voor hen ontwierpen we MPLS netwerken, telefonieplatformen en netwerken met grote aantallen locaties. Ook adviseerden we bij netwerkinnovaties en- migraties.

Met deze kennis en ervaring richten we ons eveneens op de enterprise markt, omdat grotere organisaties vaak minstens zulke complexe netwerken hebben. Zo ontwierpen we datacenters met onderliggende verbindingen, nieuwe software-defined networks (SDN) en netwerken met toegang tot internet vanaf meerdere locaties voor bedrijven in de luchtvaartbranche, de zorg en het hoger onderwijs.

Elke aanvraag is weer anders. Daarom starten we altijd met een intake waarin we samen jullie toekomstvisie en wensen bespreken. Op basis daarvan stellen wij een blueprint op.

Altijd de nieuwste technologie

IT is constant in ontwikkeling en daarom willen we niet alleen teren op onze jarenlange ervaring. We blijven onszelf steeds bekwamen in ons vak zodat we onze klanten beter kunnen helpen. Dat doen we door nieuwe ontwikkelingen te volgen en verschillende configuraties te testen. Die tests vinden plaats in het lab op onze eigen locatie. De kennis die we daarmee opdoen, verwerken we dagelijks in onze netwerkontwerpen. Als klant profiteer je zo van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen, zonder risico’s.

Voordelen

  • netwerkontwerp op maat
  • de beste balans qua stabiliteit, flexibiliteit, beheersbaarheid en kosten
  • specifieke netwerkwensen geen probleem, dankzij onze
    specialistische netwerkkennis
  • altijd de nieuwste technologie, zonder risico’s
  • eenvoud in ontwerp en eenvoud in beheer, met maximale functionaliteit

Interesse in Network Design voor jullie organisatie?

Heb je interesse in Network Design en wil je weten hoe we het ontwerp van jullie bedrijfsnetwerk kunnen verbeteren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen bespreken we jullie specifieke wensen en bekijken we wat het beste bij jullie past.

Bekijk de andere diensten

Network as a Service
Network as a Service

Geen zorgen meer over het onderhoud en beheer wanneer je je netwerk inhuurt als dienst. Voor een vast bedrag per maand altijd een up-to-date en stabiel netwerk.

Network Management
Network Management

Vertrouw het beheer van je netwerk toe aan onze specialisten. Zij zorgen dat iedereen ongestoord kan werken op een feilloos werkend netwerk.

Network Troubleshooting
Network Troubleshooting

24/7 Netwerkspecialisten op afroep bij netwerkproblemen, zonder abonnement. Dankzij hun diepgaande kennis over netwerken zijn jullie snel weer operationeel.

Meer weten?
Neem vrijblijvend
contact op.

falco-networks-beeldmerk

FALCO NETWORKS

Diensten & Producten
Partners
Over ons
Vacatures
Blog

DIENSTEN

Network as a Service
Network Connectivity
Network Monitoring
Network Design
Network Management
Network Troubleshooting
Gratis Network Health Scan
Consultancy & Detachering

CONTACT

De Hoefsmid 11
1851 PZ Heiloo
Tel: +31 725 323 744
info@falco-networks.com

© 2020 Falco Networks. All rights reserved. Privacy PolicyDisclaimerAlgemene Voorwaarden Website Ontwerp