Cisco

Sneller innoveren. Minder Complexiteit. Sneller inspelen op veranderingen. Met behoud van de beveiliging

Cisco

Cisco heeft een portfolio met producten en oplossingen voor het bouwen van een veilige netwerkinfrastructuur waarmee zij al tientallen jaren toonaangevend zijn binnen de ICT sector.

Marktleider

Cisco ontwikkelt, produceert en verkoopt netwerkapparatuur, telecommunicatieapparatuur en andere technologisch geavanceerde diensten en producten. Cisco-routing levert intent-based networking voor het WAN, het LAN en de cloud. Cisco netwerk routers bieden geavanceerde analyses, toepassing optimalisatie, geautomatiseerde provisioning en geïntegreerde beveiliging om een complete, bewezen oplossing te leveren. Cisco switches leren doorlopend, passen zich aan en beschermen. Leg een fundament voor uitzonderlijke resultaten in uw datacenter, core of edge. Dit is het nieuwe tijdperk van intent-based networking.

SD-WAN

De traditionele WAN-architectuur was beperkt tussen enterprise, filiaal en datacenter. Terwijl bedrijven cloud-gebaseerde applicatieservices in de vorm van SaaS / IaaS gebruiken, ervaart hun WAN-architectuur een explosie van verkeer dat toegang heeft tot deze wereldwijd diverse applicaties.

Deze veranderingen in bedrijfsmodellen hebben meerdere implicaties voor IT. De productiviteit van werknemers wordt beïnvloed door problemen met de prestaties van SaaS-applicaties. Tegelijkertijd stijgen de WAN-kosten door inefficiënt gebruik van speciale en back-up circuits. IT vecht tegen de dagelijkse, complexe strijd om meerdere typen gebruikers, via meerdere typen apparaten, met meerdere cloud omgevingen te verbinden.

Met SD-WAN kan IT routing, bescherming tegen bedreigingen, efficiënte offloading van dure circuits en vereenvoudiging van WAN-netwerkbeheer leveren.

Bekijk de andere diensten

Network as a Service
Network as a Service

Altijd beschikken over een goed onderhouden netwerk

Network Design
Network Design

Een betrouwbaar netwerk begint met een goed ontwerp

Network Management
Network Management

Uitbesteden netwerkbeheer aan specialisten

Certificeringen

Naast de productie van hardware worden door Cisco ook certificeringen verzorgd. Voorbeelden van dergelijke certificeringstrajecten zijn:

Hiernaastgenoemde opleidingen richten zich op netwerken (routers en switches) in algemene zin. Onze gecertificeerde, ervaren adviseurs kennen de mogelijkheden van Cisco als geen ander en helpen u graag gedurende het volledige traject, van adviesgesprek tot implementatie en 24/7 support.

Certificeringstrajecten:

  • CCENT (Cisco Certified Entry Networking Technician)
  • CCNA/CCNP (Cisco Certified Networking Associate/Professional)
  • CCDA/CCDP (Cisco Certified Design Associate/Professional)
  • CCIE (Cisco Certified Internetwork Expert)

Meer weten?
Neem vrijblijvend
contact op.

falco-networks-beeldmerk

FALCO NETWORKS

Diensten & Producten
Partners
Over ons
Vacatures
Blog

DIENSTEN

Network as a Service
Network Connectivity
Network Monitoring
Network Design
Network Management
Network Troubleshooting
Gratis Network Health Scan
Consultancy & Detachering

CONTACT

De Hoefsmid 11
1851 PZ Heiloo
Tel: +31 725 323 744
info@falco-networks.com

© 2020 Falco Networks. All rights reserved. Privacy PolicyDisclaimerAlgemene Voorwaarden Website Ontwerp