Zabbix

Monitor elke vorm van IT-infrastructuur, services, applicaties, resources

Zabbix

Zabbix is ​​een open source gedistribueerde monitoring oplossing van enterprise-klasse die is ontworpen om de prestaties en beschikbaarheid van netwerkservers, apparaten, services en andere IT-bronnen te bewaken en te volgen.

Alles-in-1 monitoring

Zabbix is ​​een alles-in-één monitoring oplossing waarmee gebruikers informatie van IT-infrastructuur kunnen verzamelen, opslaan, beheren en analyseren, en deze op het scherm kunnen weergeven en per e-mail, sms of Jabber kunnen waarschuwen wanneer drempels worden bereikt.
Zabbix stelt beheerders in staat om server- en apparaatproblemen binnen een korte periode te herkennen en vermindert daarom de systeem uitvaltijd en het risico op systeemstoringen. De monitoring oplossing wordt actief gebruikt door MKB-bedrijven en grote ondernemingen in alle sectoren en bijna in elk land van de wereld.

Controleer prestaties en incidenten

Met Zabbix software kan je netwerk performance, health en configurations wijzigen monitoren. Met kant-en-klare sjablonen kan je de apparaten van alle populaire leveranciers bewaken. Je kan zelf het bereik van de bewaakte objecten uitbreiden / aanpassen door nieuwe items toe te voegen, aangepaste scripts voor gegevensverzameling te schrijven, aangepaste sjablonen maken, enz. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met de monitoring software heb je snel inzicht in network performance, network health en configuratie wijzigingen en kan je snel reageren.

Bekijk de andere diensten

Network as a Service
Network as a Service

Altijd beschikken over een goed onderhouden netwerk

Network Design
Network Design

Een betrouwbaar netwerk begint met een goed ontwerp

Network Management
Network Management

Uitbesteden netwerkbeheer aan specialisten

Zabbix Trainingsprogramma

Zabbix-training is ontworpen om kennisoverdracht tussen de beste experts in Zabbix en stagiairs in een korte periode te verzekeren
Cursussen zitten vol met praktische taken, waarbij elke stagiair zelf Zabbix-software installeert en configureert, apparaten voor monitoring instelt en complexe monitoringproblemen oplost. Het trainingsschema bevat voldoende tijd voor vraag- en antwoordsessies, zodat deelnemers bij praktische vragen terecht kunnen bij hun trainer en deskundig advies krijgen. Falco kan deze trainingen op verzoek voor u organiseren zowel in-house als op locatie.

Meer weten?
Neem vrijblijvend
contact op.

falco-networks-beeldmerk

FALCO NETWORKS

Diensten & Producten
Partners
Over ons
Vacatures
Blog

DIENSTEN

Network as a Service
Network Connectivity
Network Monitoring
Network Design
Network Management
Network Troubleshooting
Gratis Network Health Scan
Consultancy & Detachering

CONTACT

De Hoefsmid 11
1851 PZ Heiloo
Tel: +31 725 323 744
info@falco-networks.com

© 2020 Falco Networks. All rights reserved. Privacy PolicyDisclaimerAlgemene Voorwaarden Website Ontwerp