In de rubriek #meetfalco stellen we graag het Falco Networks team aan je voor. We trappen af met CEO René Huntelerslag. Een echt mensen-mens die er alles aandoet om de klant tevreden te stellen en ervoor zorgt dat alles binnen Falco Networks op rolletjes verloopt.

Als CEO en MT-lid heeft René de dagelijkse leiding binnen de organisatie. Hij drinkt het liefste een espresso, afgewisseld met een glas water en beschrijft zichzelf als een rustig persoon. Hij vindt het uitdagend om samen met zijn collega’s te zorgen voor een mooie netwerk infrastructuur die toekomst-vast is, een hoge beschikbaarheid heeft en eenvoudig te beheren is. Wanneer zijn doel echt bereikt is? Als alle collega’s fijn met elkaar samenwerken, goed communiceren en als de klant tevreden is natuurlijk.

Flexibele en groeiende organisatie

Falco Networks is een flexibele en groeiende organisatie die zich volledig richt op het bouwen, onderhouden en troubleshooten van netwerken en infrastructuren van haar klanten. De experts van Falco Networks zijn daar iedere dag mee bezig en doen dit met ontzettend veel passie.

‘’We zijn creatieve denkers en doeners, die de klant vooropstellen.’’

Voor klanten is René vaak een aanspreekpunt, afspraak is afspraak en eventuele problemen worden altijd goed en snel opgelost.

Toekomst voor Falco

Tot slot vertelt René dat Falco Networks nooit de schijnwerpers heeft opgezocht, tot nu. Falco Networks bouwt al jaren de netwerken van grote, vaak ook internationale klanten, overheden en serviceproviders. Daarnaast hebben ze geïnvesteerd in kennis en het continu onderzoeken van nieuwe technologieën en de toepassing hiervan. Falco Networks zal zich in de toekomst steeds meer toeleggen op de huidige ontwikkelingen zoals Software Defined Networking (SDN) en Internet of Things (IoT). Ook is het doel voor de toekomst om een belangrijke speler te worden voor bedrijven die afhankelijk zijn van hun goede netwerk infrastructuur en ervoor te zorgen dat deze altijd beschikbaar is.

Meer weten over René of wat Falco Networks voor jouw bedrijf kan betekenen?
Neem gerust contact met ons op.

network-as-a-service-falco-networks