Met Network As A Service van Falco Networks beschik je altijd over een goed onderhouden netwerk op basis van de nieuwste technologie.

Anno 2020 is het voor veel bedrijven belangrijk om een soepel werkend en goed onderhouden IT-netwerk te hebben. Het vormt voor de meeste bedrijven het fundament voor hun business. Het onderhouden van zo’n netwerk kost veel capaciteit van een IT-team. Door gebruik te maken van onze ‘’Network As A Service’’, hoef je je geen zorgen meer te maken over het onderhouden van het netwerk en kun je rekenen op een robuust netwerk waar iedereen ongestoord op kan werken. Bovendien is het heel eenvoudig om van daaruit te schalen.

Hoe dat precies in zijn werk gaat, vertellen we je graag!

Wij nemen het beheer van het netwerk over, tegen een maandelijks vast tarief. Uiteraard is het ook mogelijk om het netwerk te optimaliseren.

Welk probleem we hiermee oplossen?

Een outdated infrastructuur is onbetrouwbaar, kwetsbaar en kan wildgroei veroorzaken. Met Network As A Service zorgen wij ervoor dat de infrastructuur op orde is zodat jij geen omkijken hebt naar het beheer ervan en ongestoord kunt werken.

IT-kosten zijn vaak een onvoorspelbare kostenpost voor bedrijven, met Network As A Service kunnen we deze kosten wel voorspellen. Je weet dus waar je aan toe bent.

Daarnaast verandert het IT-landschap continu, wij zijn op de hoogte van de laatste technologieën die we ook bij jouw netwerk infrastructuur zullen implementeren!

Meer weten?

Wil je meer weten over Network As A Service van Falco Networks?
Neem dan gerust contact met ons op!

 

 

 

 

falco-networks-rene-huntelerslag