Wij hebben een mooie samenwerking met Systemec, waar we je graag meer over vertellen! Systemec biedt colocatie en uitwijk voorzieningen aan via eigen datacenters in Venlo (NL) en Nettetal (D). Wij zijn hun strategisch partner en hebben hoogwaardige producten en diensten mogen leveren.

Wij hebben onder andere de Ericsson/Redback Core Routers en Core MPLS switches van Extreme networks mogen leveren. Deze systemen zijn voor Systemec van groot belang om hoogwaardige internet- en datacomdiensten te kunnen bieden in binnen- en buitenland.

Daarnaast gebruikt Systemec al jarenlang onze 24/7 support service. Wanneer er eventuele infrastructuur- of netwerkverstoringen zijn, zorgen wij ervoor dat deze direct worden opgelost. Zij kunnen altijd rekenen op onze expertise en service.

‘’De samenwerking met Falco Networks biedt Systemec een garantie om blijvend te kunnen innoveren op het hoogste niveau. Met de sterk toenemende vraag voor snelle en redundante dataverbindingen zal de onderlinge samenwerking de komende jaren alleen maar intensiever worden. De verwachting is dan ook dat het dataverkeer, mede door de ontwikkeling van IOT en de sterke toename van mobiel verkeer, in 2021 het 3-voudige zal zijn van het dataverkeer in 2018.

Mede door de samenwerking en ondersteuning van Falco Networks, is Systemec klaar voor de sterke groei van het dataverkeer, zodat bestaande en nieuwe klanten verzekerd zijn van een optimale dienstverlening. Systemec en Falco Networks werken reeds vanaf 2006 met veel plezier nauw samen. ’’  – Marcel Boumans, Manager Networking en Internet bij Systemec.

Bekijk hier de website van Systemec.

Meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op!

network-as-a-service-falco-networkscumulus-bootcamp-falco-networks