Begin dit jaar hebben wij samen met Cumulus een bootcamp georganiseerd voor onze engineers en de engineers van Naturalis en het Nationaal Archief.

Waarom Cumulus?

Cumulus is een flexibel besturingssysteem voor switches. De kracht van deze oplossing is dat Cumulus op zichzelf staat en niet gebonden is aan een merk switch en maakt gebruikt van open standaarden zoals Linux.

De Cumulus bootcamp

Om je een ‘’kijkje achter de schermen’’ te geven, hebben wij één van onze engineers, Jeffrey Brasser, gevraagd om verslag te doen. Jeffrey werkt al ruim twee jaar als Network Engineer bij Falco Networks.

Jeffrey: ‘’Als engineer vind ik het leuk om bezig te zijn met de apparatuur waar ik mee werk. Ik wil altijd up-to-date zijn en ik vind zo’n bootcampweek dan ook heel interessant. Cumulus maakt het werk van een Engineer veel eenvoudiger, om maar een voorbeeld te noemen: Cumulus vereenvoudigd complexe configuratie wat automatisering ten goede komt. Ik vond de bootcamp heel nuttig en interessant, ik heb tijdens de bootcamp breed kennis kunnen maken met het product.’’

Meer weten over de producten waarmee wij werken? Neem contact met ons op.

review-falco-networks