Maak kennis met ons team, vandaag aan het woord: Joyce Kuijper, administratief medewerker finance.

“Ik vind het een sport om financiële stukken zo compleet mogelijk aan te leveren, zodat er weinig tot geen vragen over komen.” Aan het woord is Joyce Kuijper, onze rots in de branding op de administratieve afdeling. En omdat wij onze collega’s graag in het zonnetje zetten, is het vandaag Joyce die de eer heeft om te vertellen over haar functie binnen Falco Networks.

Een afwisselende baan bij Falco Networks

Sinds 2018 is Joyce Kuijper werkzaam bij ons als financieel administratief medewerker. Samen met twee andere toppers op deze afdeling houdt zij zich dagelijks bezig met onder meer het maken van facturen, het inboeken van binnenkomende facturen en het verwerken van bankmutaties. Daarnaast bijt ze zich ook graag vast in ‘uitzoek-klusjes’ op financieel gebied.

Het grappige is dat wij eerst een klant van Joyce waren, voordat ze bij ons in dienst kwam. Joyce werkte namelijk bij een accountantskantoor en deed de administratie voor Falco Networks. Daarna maakte ze de overstap naar onze organisatie. Hoe ziet de dag van een financieel administratie medewerker bij Falco Networks eruit? Joyce: “We beginnen de dag altijd met een kort overleg waarin we bespreken wat we die dag gaan doen. Wat heeft prioriteit? Wat staat er de komende dagen te gebeuren? Dat is iedere week en zelfs iedere dag weer anders. Vaak ben ik bezig met het verwerken van facturen of met factureren zelf. Maar regelmatig komt er ook een stukje facilitair bij kijken. Dat afwisselende, dat vind ik erg leuk.”

Overzicht en efficiëntie

Wil je diversiteit in je functie, dan zit bij Falco Networks helemaal gebakken. Wat is er nog meer zo leuk op onze financiële afdeling? “Ik verwerk graag allerlei gegevens in Excel om daarmee overzicht te creëren,” vertelt Joyce. “Niet alleen voor mezelf, maar ook voor anderen. Denk bijvoorbeeld aan projectplanning. Ik vind het belangrijk dat deze overzichten makkelijk in te vullen én bij te werken zijn. Soms zegt een collega: ‘Dat is niet mogelijk in Excel’. Maar dat geeft mij juist die extra motivatie om uit te zoeken of het toch wél kan. Ik ben geen topspecialist in Excel, waar ik weet er wel een boel zaken in te regelen en ik vind het heel leuk om dat allemaal uit te pluizen.”

Met een ander voorbeeld legt Joyce uit hoe ze de Intranetsite van Falco Networks gebruikt om processen binnen het bedrijf zo soepel mogelijk te laten verlopen. Joyce: “Ik maak regelmatig handleidingen over bepaalde werkwijzen binnen onze afdeling. Het is immers belangrijk dat iedereen weet wat er moet gebeuren, bijvoorbeeld wanneer er iemand uitvalt of als het iets is wat we zelden doen. Met deze handleidingen weet iedereen altijd precies wat hij of zij moet doen, zonder dat diegene helemaal opnieuw uit moet zoeken hoe iets ook alweer werkt.”

Alles op orde

Joyce vertelt dat het erg fijn werken is in het team van Falco Networks. “We zijn een kleine organisatie en iedereen heeft goed contact met elkaar. We gaan allemaal normaal met elkaar om en we helpen elkaar graag. Op dit moment zijn we bezig met het jaarwerk, zodat alles weer naar de accountant kan. Ik vind het een sport om dit zo compleet mogelijk aan te leveren, zodat er weinig tot geen vragen over zullen komen. Ik word heel blij wanneer alle administratie weer bijgewerkt en alles weer op orde is.”

En daar worden wij ook weer heel blij van. Dankjewel voor al je inzet, Joyce!

Lijkt het jou ook leuk om bij ons te komen werken? Bekijk onze vacatures via deze link of stuur een open sollicitatie naar info@falco-networks.com. We hopen je snel te zien!