Waar de expertise van andere bedrijven stopt, gaan wij verder!

Je hebt het vast weleens meegemaakt: vol goede moed ga je met een netwerkpartner in zee. Die IT-problemen waar jouw bedrijf al tijden mee kampt, die moeten maar eens verholpen worden! De partner gaat aan de slag, maar na een tijdje blijkt dat de echte oorzaken van je problemen nog steeds niet aangepakt zijn. Wat hier misgaat? Vaak is het een gevalletje van het ontbreken van diepgaande netwerkkennis. Bij Falco Networks is dat anders: waar de expertise van andere bedrijven stopt, gaan wij verder!

Network engineers van de hoogste rang

Wij durven oprecht te zeggen dat we qua netwerkkennis met kop en schouders boven de markt uitsteken. Onze network engineers zijn toppers van de hoogste rang die voortdurend worden bijgeschoold om ook op die hoogste rang te blíj́ven. Zo zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze sector. Het mooie is dat dit geen opgave voor ze is, maar juist een hobby. Al onze engineers zijn namelijk pure vakidioten die helemaal gelukkig worden van complexe netwerkproblemen. Zij zullen er dan ook altijd álles aan doen om IT-vraagstukken tot op het bot uit te pluizen.

Daarnaast werken we met een grote poule van zzp’ers. We kennen deze zzp’ers stuk voor stuk al sinds lange tijd, en we weten precies wie uitblinkt op welk onderdeel. Hierdoor hebben we altijd toegang tot uitgebreide kennis en schakelen we bij netwerk-issues de expert in dit op dat vlak de allerbeste is.

Koploper in de markt

Bovendien beschikt Falco Networks over een testlab. Onze engineers kunnen hierin helemaal losgaan met bijvoorbeeld het testen van configuraties, maar ook met de nieuwe snufjes in netwerkland en technieken waar zij toekomst in zien. Met toestemming van onze klanten, maken we gebruik van onze laatste inzichten bij het beheren van hun IT-omgeving. Hierdoor lopen niet alleen wijzélf qua techniek voorop in de markt, ook (en: vooral!) onze klanten profiteren mee van de nieuwste tools. Hierdoor blijven zij de concurrentie altijd een stap voor.

Voorbeelden van vooruitstrevende methoden waar wij voor onze klanten mee werken? Denk aan a single pane of glass en overlay-technieken. En we doen er iedere dag álles aan om nog veel meer mooie technologieën aan dat rijtje toe te voegen!

Wil jij je concurrentie ook die paar stappen voor zijn en blijven?

Wij zijn graag jouw netwerkpartner! Neem contact met ons op via dit formulier of mail naar info@falco-networks.com en dan spreken we elkaar snel!