Jouw bedrijfsnetwerk moet feilloos functioneren. Áltijd. Maar wellicht heb je niet altijd de tijd of de juiste mensen beschikbaar om dit te regelen. Daar kunnen we je bij helpen!

Met jarenlange ervaring in de IT en met zeer specifieke netwerkkennis op zak, zijn wij jouw partner bij uitstek! 

Services op maat

Heb je te maken met een netwerkprobleem of worstel je met een andere uitdaging op IT-gebied? Falco Networks helpt je graag uit de brand. Wij bieden onze services op maat, wat inhoudt dat we zeer flexibel zijn en onze dienstverlening precies aanpassen aan dat wat jij nodig hebt.

Zo kun je gebruikmaken van IT-Consultancy, waarbij je één van onze network engineers inhuurt om een specifieke opdracht in je IT-omgeving uit te voeren. Deze opdracht heeft een duidelijk beginpunt én een duidelijk doel, die uiteraard behaald moet worden.

Ook kun je gaan voor Detachering. Bij deze service huur je ook één van onze experts in, maar het verschil met IT-Consultancy is dat de duur van deze inlening volledig afhangt van jouw wensen. Klanten kiezen vaak voor Detachering als ze een specialist nodig hebben voor specifieke vakkennis of complexe vraagstukken.

Professional Services en onze Network Solutions

En dan kun je ook nog gaan voor Professional Services. Deze dienst is erg veelzijdig en verschilt vooral van Consultancy en Detachering op het punt van tijdsduur. Waar die twee diensten vaak voor een langere tijd worden afgenomen, zijn de Professional Services ook prima geschikt voor korte periodes. Denk aan slechts enkele uren of dagen.

De Professional Services van Falco Networks bestaan voor een groot deel uit onze Network Solutions, die op hun beurt weer op te splitsen zijn in onder meer Network Design, Network Connectivity en Network Troubleshooting.

Toegevoegde waarde

We zijn trots op onze expertise en kennis, en we durven dan ook te zeggen dat jouw bedrijfsnetwerk bij Falco Networks in zeer goede handen is. Daarnaast bieden we op andere vlakken ook toegevoegde waarde. Waar je zoal aan moet denken?

  • Nazorg: We laten je na afronding van een project niet in je sop gaarkoken: onze nazorg is enorm uitgebreid en we blijven regelmatig bij je controleren of alles nog goed gaat.
  • Vooruitstrevend: We zijn altijd op zoek naar verbetering en zijn continu bezig met het testen van nieuwe technologieën.
  • Eerlijkheid en transparantie: We praten niet met je omdat we je iets willen aansmeren. Goed advies is enorm belangrijk voor ons. We zijn oprecht, duidelijk en hebben het beste met jou en je netwerk voor.
  • Lange klantrelaties: Onze klanten komen vaak eerst voor één dienst, maar komen dan al gauw terug voor het uitbesteden van meer netwerkprojecten. Het resultaat van deze lange klantrelaties is dat we je organisatie steeds beter leren begrijpen en dus steeds gerichter te werk kunnen gaan.

Falco Networks als jouw netwerkpartner

Onze verschillende diensten in combinatie met onze toegevoegde waarde maakt Falco Networks jouw ultieme netwerkpartner. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via deze link. We hopen je snel te spreken!