Een complex netwerk staat gelijk aan veel onderhoud. Heel. Veel. Onderhoud.

Er moeten immers voortdurend updates, patches, configuraties, migraties en uitbreidingen getest en uitgevoerd worden. En dat is dan nog maar het topje van de ijsberg. Waarom zou je het jezelf moeilijk maken en je kostbare tijd in deze zaken steken als dat niet nodig is? Met NAAS huur je je bedrijfsnetwerk in en heb je er geen omkijken meer naar. Wel zo rustgevend, toch?

Network as a Service van Falco Networks: een robuust netwerk waar je ongestoord op kunt werken

NAAS staat voor Network as a Service. Met deze Network Solution huur je je netwerk bij ons in. Wij zorgen ervoor dat alles wat je nodig hebt tot in de puntjes voor je wordt geregeld. Zo houden we het hele netwerk en alle bijbehorende componenten altijd up-to-date en ontfermen we ons op die manier volledig over je IT-infrastructuur.

In Network as a Service zijn verschillende andere diensten van Falco Networks opgenomen. Network Monitoring speelt daarin een grote rol. Met deze service bewaken we je netwerk 24/7. Hierdoor zien we eventuele problemen al van mijlenver aankomen en tackelen we ze voordat jij ook maar enig idee hebt dat er iets mis dreigde te gaan. Verder zijn Network Connectivity en Network Management ook belangrijke diensten waar je binnen NAAS standaard op terug kunt vallen.

Wij nemen het beheer van je netwerk volledig van je over

Vaak wordt er gedacht dat je je netwerk in eigen beheer moet houden omdat je er op die manier zelf de controle over hebt. Maar dat is niet helemaal waar. Wanneer je het netwerk uitbesteedt, bespaar je ontzettend veel op onderhoud en kosten. Bovendien geef je je bedrijf een bepaalde mate van flexibiliteit. Met NAAS is het namelijk eenvoudiger op- en afschalen dan wanneer je het netwerk in eigen beheer zou hebben. Groeit of krimpt je bedrijf in het aantal werkplekken? Dan neemt je netwerk en de bijbehorende kosten in gelijke mate af. Je medewerkers merken in hun werkzaamheden geen verschil wanneer het netwerk is uitbesteed. Ze weten alleen dat ze van een feilloos werkend systeem gebruikmaken waar ze altijd blindelings op kunnen vertrouwen. Hierdoor kunnen zij zich volledig focussen op hun eigen activiteiten. En dat is precies wat jij wilt!

Meer weten over Network as a Service van Falco Networks?

Neem dan contact met ons op via deze link en dan spreken we je snel!