Netwerken worden steeds complexer. Met Network Management zijn onze deskundige netwerkspecialisten verantwoordelijk voor de administratie en het beheer van je IT-netwerk waardoor jij kunt genieten van een feilloos werkend netwerk.

In geval van calamiteiten staat er altijd een engineer stand-by. Wij waarborgen de kwaliteit en snelheid van het netwerk, zodat jij er geen omkijken naar hebt.

Ervaren netwerkbeheerders

Onze netwerkspecialisten werken voor grote telecom operators, hosting- en service providers en internationale organisaties. Deze zijn, net als jouw bedrijf, sterk afhankelijk van hun netwerk voor de bedrijfscontinuïteit.

Door de jarenlange ervaring weten onze engineers hoe problemen in het netwerk ontstaan en hoe ze deze het beste kunnen ondervangen. Daarnaast adviseren en helpen ze bij de inrichting van het netwerk en monitoren ze de prestaties om voortijdig vertraging en uitval van het netwerk te voorkomen.

Vertrouwen op een feilloos werkend netwerk

Als je ervoor kiest om het beheer van je netwerk aan ons over te dragen, doen we eerst een intake. Op basis daarvan geven we je een advies en gaan we aan de slag. Terwijl jullie werken, zorgen wij op de achtergrond voor een feilloos werkend netwerk.

Elke maand leveren we een rapportage met bevindingen en eventuele adviezen ter verbetering. Zo waarborgen we dat jullie netwerk ook in de toekomst feilloos blijft werken. 

Meer weten over het service level van het Network Management bij Falco Networks? Klik hier

 

Network-health-scan-Falco-Networks