Dit jaar bestaat Falco Networks alweer twintig jaar! Dat betekent dat we al twintig jaar klanten helpen om hun IT-vraagstukken en netwerkproblemen op te lossen.
En we doen dit nog altijd met evenveel energie en plezier! Maar wie zijn eigenlijk die gezichten achter ons mooie bedrijf? In dit artikel frissen we je geheugen even op.

De historie van Falco Networks in een notendop

Falco Networks-oprichter Frans Legdeur is altijd al actief geweest als professional service engineer. In 2003 kreeg hij het idee om voor zichzelf te beginnen en in 2005 sloot compagnon Jeroen van der Veen daarbij aan. De gemene deler was de ontembare passie voor techniek, die ruimschoots in beide heren aanwezig was.

Maar naast deze grote liefde voor techniek, hechtten Frans en Jeroen ook enorm veel waarde aan andere zaken binnen de organisatie. Zo staat klanttevredenheid altijd voorop. We streven er iedere dag opnieuw naar om de allerbeste service en kwaliteit te leveren. En gaat er tóch nog iets mis? “Dan schuiven we dit niet stiekem weg, maar gooien we de boel juist helemaal open en zoeken we, in samenspraak met de klant, naar de meest passende oplossing. Heldere communicatie en goede klantrelaties zijn heilig voor ons,” aldus Frans Legdeur.

Een greep uit onze groep netwerk-professionals

We zijn enorm trots op ons team. Wat het team van Falco Networks typeert, is dat we de tijd nemen voor ons werk én voor elkaar. Want door elkaar te helpen, komen we allemaal een stap verder. Bovendien is samenwerken gewoon hartstikke leuk! Maar wie komen we zoal in dat gezellige team tegen?

Allereerst hebben we natuurlijk CEO René Huntelerslag. René heeft de dagelijkse leiding over het bedrijf en is vaak het aanspreekpunt voor klanten. Marcel Lemmen is sinds kort onze Operations Director. In een eerder artikel met Operations Manager Patrick de Kwant lees je meer over wat je je bij Operations binnen Falco Networks moet voorstellen. Dan hebben we onze network engineers, waaronder de door de wol geverfde Sven Versluis en het aanstormende talent Sean Baart. Zij weten elke netwerkpuzzel voor je op te lossen. En natuurlijk kun je een goed bedrijf niet runnen zonder een topper van een financiële man, en daar hebben wij Financieel Directeur Alan van der Himst voor.

Kom je ook werken bij Falco Networks?

En Alan van der Himst heeft ons bedrijf in één zin precies weten te omschrijven. ‘Never a dull moment at Falco!’  zei hij eerder. En dat klopt helemaal. Onze medewerkers hebben het ontzettend naar hun zin bij ons, en we doen er uiteraard alles aan om dat zo te houden.

Lijkt het jou nu ook leuk om in de dynamische wereld van Falco Networks te komen werken? We hebben diverse vacatures en ook worden wij heel blij van open sollicitaties. Of je nu starter, professional of senior-senior bent: grote kans dat je bij ons terecht kunt. Ook staan we open voor ervaren professionals die interesse hebben in participatie binnen ons bedrijf.

Bekijk alle vacatures via deze link of neem contact met ons op. Spreken we je snel?