Wij geloven erin dat als je werk doet wat je leuk vindt, wat je écht leuk vindt, het dan bijna niet meer als werk voelt. Dan komt het vanuit je hart.

Wij doen er alles aan om alleen het állerbeste resultaat te halen. Het moet perfect zijn! Herkenbaar?

Dit is precies wat medewerkers van Falco Networks iedere dag weer meemaken. Ons bedrijf is gestart vanuit een enorm grote passie voor techniek. Een uit de hand gelopen hobby, kunnen we wel stellen. Dat deze solide basis dé succesformule is voor een goed lopend bedrijf, is inmiddels wel gebleken. Falco Networks is door de jaren heen als een raket gegaan. We werken aan de mooiste en meest uitdagende opdrachten voor onze klanten. En dat allemaal doordat we met onze passie werken: techniek. Techniek vanuit het hart.

Medewerkers aan het woord

De afgelopen tijd zijn in de rubriek #MeetFalco verschillende Falco Networks-medewerkers aan het woord geweest. Stuk voor stuk vertellen ze vol enthousiasme over hun werk, over hun drive en over hun wensen voor het bedrijf. Het artikel over oprichter Frans Legdeur is daar een mooi voorbeeld van. En ook Senior Network Architect Sven Versluis vertelt vol passie over zijn werk bij Falco Networks. “Ik zie een probleem niet als een probleem, maar als een uitdaging. Het is ontzettend leuk om maatwerk oplossingen te creëren en daarmee de klant blij te maken én te houden!” vertelt hij in dit artikel.

Naast het feit dat we een zeer gedreven team hebben, hebben we ook nog eens het geluk dat we met partners werken die óók een grote passie hebben voor het vak. Daar zijn we trots op! Lees er meer over in dit artikel.

Network Health Scan

Het mag inmiddels duidelijk zijn dat wij het allerliefst zien dat alle bedrijfsnetwerken van Nederland feilloos functioneren en dat niemand meer te maken krijgt met haperende IT-systemen en andere problemen. Daarom bieden wij de Network Health Scan aan. Geheel gratis en vrijblijvend. Met de Network Health Scan kom je erachter hoe gezond jouw netwerk is. Wat gaat er goed en op welke punten kun je beter actie ondernemen? Boek de Network Health Scan van Falco Networks via deze link.

We hopen je snel te spreken en je bij te kunnen staan met techniek vanuit het hart!

complexe-netwerken-falco-networksmeet-falco-web-robert-jan-bierens