Met onze Unique Selling Point (USP’s) onderscheiden we ons in de markt. Het mag duidelijk zijn dat deze eigenschappen van de organisatie enorm belangrijk zijn voor ons. Laatst lichtten we USP ‘Maatwerk’ toe in een artikel. De andere USP’s van Falco Networks zijn: Kennis en expertise, Het hele IT-plaatje, Netwerkspecialisten, Nazorg, Network Health Scan en Complexe Netwerken.

In dit artikel zoomen we wat verder in op die laatste: Complexe Netwerken. IT-infrastructuren worden immers steeds gecompliceerder. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf toekomstbestendig is én blijft!

Complexe netwerken: specialistisch werk

Goed om kunnen gaan met complexe netwerken is een specialisatie op zich. En aangezien de IT-markt zich in een razendsnel tempo ontwikkelt en de IT-omgevingen alleen maar nóg ingewikkelder worden, is het zaak dat de personen die deze netwerken onderhouden, doorgewinterde experts zijn die continu vooroplopen in de laatste ontwikkelingen. Alle network engineers van Falco Networks voldoen ruimschoots aan die eis.

Onze netwerkspecialisten werken voor organisaties die sterk afhankelijk zijn van hun netwerk voor de bedrijfscontinuïteit. Elke dag zijn ze druk in de weer bij klanten als grote telecom-operators, hosting- en serviceproviders en enterprises. Doordat zij over een enorme dijk aan ervaring beschikken, weten ze precies hoe problemen in het netwerk ontstaan en hoe zij deze het meest effectief kunnen ondervangen. Ook adviseren zij bij het ontwerp en de inrichting van het netwerk en monitoren ze de prestaties. Hierdoor worden vertraging en uitval voorkomen.

Een feilloos werkend bedrijfsnetwerk

Geen netwerk is ons te complex en geen IT-uitdaging is ons te groot. We bekijken per situatie welke van onze services het beste bij jou, je bedrijf en het IT-probleem past. Zo bieden we naast IT-consultancy ook Detachering en Professional Services aan. Onder die laatste vallen onder meer Network As A Service en Network Troubleshooting. Onze verantwoordelijkheid stopt niet bij het bedrijfsnetwerk: wij stoppen pas als de héle IT-infrastructuur, hoe complex ook, soepel en probleemloos draait. Vraag onze klanten naar hun ervaring met onze network engineers, en ze vertellen je dat wij er in de IT-wereld uitspringen vanwege onze netwerkkennis. We zijn een relatief kleine club en we pakken iedere case persoonlijk aan.

Werk je in een organisatie met complexe netwerken en kunnen jullie daarin wel wat extra expertise gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via deze link. We hopen je snel te zien!

maatwerk-netwerkoplossingen-falco-networks-web