Wij bieden verschillende diensten in verschillende vormen aan. In dit artikel leggen we je uit wat Professional Services van Falco Networks inhoudt.

Bij Falco Networks bieden wij onze diensten in verschillende vormen aan. Onlangs legden we je in andere blogartikelen al uit over hoe je IT-Consultancy van Falco Networks voor je moet zien en wat je kunt verwachten als je voor Detachering gaat. De laatste categorie services die we aanbieden zijn onze Professional Services.

Deze dienstverlening valt gedeeltelijk samen met de Network Solutions die je wellicht al van ons kent. In dit artikel leggen we je uit wat Professional Services van Falco Networks inhoudt.

Specifieke dienst in het aanpakken van IT-vraagstukken

Wij beschouwen onze Professional Services als een aparte dienstverlening in het aanpakken van complexe IT-problemen. We zien vaak dat onze klanten met een ticketsysteem werken richting hun eigen klanten. Falco Networks beschikt ook over zo’n systeem. Onze klanten kunnen hun netwerkvraagstukken bij ons neerleggen, bijvoorbeeld Internet Services, en wij pakken het vervolgens op onze kenmerkende manier op. Deze dienstverlening in het algemeen noemen wij onze Professional Services.

Network Solutions

Binnen de Professional Services vallen onder meer onze Network Solutions. Onder deze naam voeren we al langere tijd opdrachten uit voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan Network As A Service (NAAS), waarbij we het hele netwerkbeheer van je overnemen voor een vooraf vastgesteld bedrag. Het voordeel voor jou is dat je geen omkijken meer naar je netwerk hebt en dat je erop kunt vertrouwen dat deze altijd feilloos zal werken.

Verder zijn onze network engineers in te schakelen voor de services Network Design, Network Connectivity, Network Management en Network Troubleshooting. Daarnaast zijn we ook veel bezig voor onze klanten voor zaken als bijvoorbeeld WAAS (Wifi As A Service) en MAAS (Monitoring As A Service).

Monitoring As A Service

Deze laatste, MAAS, verdient nog wat extra toelichting. Met het goed monitoren van je netwerk kun je namelijk in een vroeg stadium aankomende problemen tackelen en oplossen. Dit is van essentieel belang voor een perfect functionerende IT-omgeving. Hierdoor loopt het probleem nooit uit de hand en zullen zowel jij, je collega’s als je klanten nooit te maken krijgen met een haperend netwerk of andere nare belemmeringen binnen de IT-infrastructuur.

Bedrijven zouden zelf een monitoringspakket kunnen kopen en dit programma vervolgens laten draaien en uitlezen. Maar dit is tijdrovend als je er geen ervaring mee hebt en bovendien is er een kans dat je te maken krijgt met onvoorziene obstakels waar je geen raad mee weet. Denk aan bugs in het systeem of het risico dat het hele programma vast loopt. Ook moet je regelmatig de instellingen wijzigen om ervoor te zorgen dat je altijd up-to-date bent.

Met Monitoring As A Service (MAAS) pakken onze network engineers het hele onderliggende aspect rondom monitoring op. Eventuele haperingen worden direct achter de schermen opgelost en ook over updates en licenties hoef je je niet meer druk te maken.

Professional Services voor jouw organisatie

Kortom: de mogelijkheden binnen Professional Services van Falco Networks zijn oneindig. Heb jij ook te maken met lastige netwerkvraagstukken binnen jouw organisatie? Grote kans dat je ze met onze Professional Services snel en efficiënt kunt aanpakken. Neem contact met ons op via deze link en dan praten we binnenkort graag met je verder!

WEB-5-meest-gemaakte-netwerkfouten-bij-bedrijvenonze-passie-voor-techniek-falco-networks