Het team van Falco Networks is erop uit om bedrijfsnetwerken altijd vlekkeloos te laten functioneren. Wij vinden het extreem belangrijk dat onze klanten voor de volle honderd procent tevreden zijn. Maar waarom doen wij wat we doen? Wat drijft ons in het perfectioneren van IT-omgevingen?

De grootste gemene deler in dit verhaal is het feit dat wij allemaal een enorme passie voor techniek hebben. We worden oprecht blij van het verbeteren van netwerken en van een uitmuntend eindresultaat. In dit artikel geven een aantal van onze collega’s je een kijkje in hun denkwijze.

Met niets liever bezig dan met techniek

Oprichter en naamgever van Falco Networks, Frans Legdeur, trapt af. “Het is mijn ambitie om op het hoogste netwerk-niveau mee te groeien en om daarin de bijbehorende klanten te bedienen,” vertelt hij. “Ik ben Falco Networks gestart vanuit een enorme passie voor techniek. Als echte techneut ben ik met niets liever bezig dan dat. In de loop der jaren zijn daar een aantal ontzettend mooie en langdurige samenwerkingen uit voortgekomen.”

Een goed voorbeeld daarvan is het bedrijf Systemec. Deze partij begon als partner van Falco Networks, maar werd al gauw een klant. Frans: “Systemec beschikt over verschillende datacenters waarmee ze netwerkomgevingen voor hun klanten beheren. Zij hebben Falco Networks ingeschakeld om hun core-netwerk te bouwen. We zijn ontzettend trots op deze samenwerking!” Lees meer over Frans Legdeur in dit artikel.

Never a dull moment at Falco Networks

De passie voor techniek is ook ruimschoots aanwezig bij Patrick de Kwant, onze Operations Manager. “Werken bij Falco Networks is ontzettend uitdagend. Ik hou ervan. Ik ben geen type voor lopende-band-werk.” Met zijn ervaring in techniek en een achtergrond in sales én operations, is het Patricks kracht om te communiceren met mensen vanuit allerlei disciplines. Hij snapt precies waar hij het over heeft als hij het met onze engineers over technische issues praat en hij weet dit vervolgens helder te vertalen naar klanten tijdens meetings. Lees meer over Patrick de Kwant via deze link.

Ook Financieel Directeur, Alan van der Himst, heeft een groot hart voor ons vak. “Het is mijn droom om nog veel meer mooie klanten te mogen bedienen. Ik wil nog lang met dit fijne team blijven werken. We zijn allemaal enorm gepassioneerd over wat we doen,” vertelt hij. “Daarnaast zijn we continu in beweging, waardoor het belangrijk is om flexibel te zijn. De IT-wereld is dynamisch. We zeggen dan ook niet voor niets: Never a dull moment at Falco. Dat klopt namelijk hélemaal!” Lees meer over Alan van der Himst in dit artikel.

Wij zien netwerkproblemen als een uitdaging

En onze network engineers staan natuurlijk écht in het veld. Zo is Anne Baretta, Network Architect bij Falco Networks, gedetacheerd bij één van onze opdrachtgevers. Hij werkt dagelijks aan het optimaliseren van hun bedrijfsnetwerk. In dit artikel legt hij je daar vol enthousiasme tot in detail over uit.

En ook Sven Versluis, eveneens één van onze Network Architecten, is een echte IT-liefhebber. Hij ziet netwerkproblemen altijd als een uitdaging. Sven: “Het is geweldig om maatwerk-oplossingen te creëren en daarmee te klant blij te maken.” Daarnaast geeft hij aan dat hij het erg fijn vindt om in een team te werken waarin iedereen een eigen specialiteit heeft. “Er is veel ruimte voor eigen ideeën – op netwerkgebied, maar ook daarbuiten. Het zou geweldig zijn als we ons engineersteam verder laten groeien, zodat we nóg meer uitdagende projecten kunnen aanpakken,” aldus Sven. Lees hier meer over Sven.

Creatieve denkers en doeners

Frans Legdeur vertelt dat wanneer je bedrijf groeit, je je druk moet gaan maken om zaken als algehele bedrijfsvoering, sales, administratie en mensen. Om zelf volop met zijn passie bezig te kunnen zijn, is René Huntelerslag daarom aangesteld als CEO van Falco Networks. En ook deze taak wordt weer met volle overgave uitgevoerd.

Als echt mensen-mens doet René er alles aan om ervoor te zorgen dat alle processen binnen Falco Networks soepel verlopen en dat de klanten tevreden zijn. “Wij zijn creatieve denkers en doeners die de klant vooropstellen,” zegt René. “Eén van onze doelen is om een nog veel belangrijkere IT-speler te worden voor bedrijven die afhankelijk zijn van een feilloos werkend netwerk.” Lees meer over René Huntelerslag via deze link.

Mooie worden van Falco Networks-collega’s, waarvoor onze dank! Ben jij nu nieuwsgierig geworden naar hoe wij onze passie kunnen loslaten op jouw bedrijfsnetwerk? Of hoe we al je andere IT-problemen gaan oplossen? Stuur ons een bericht en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

professional-servicesmaatwerk-netwerkoplossingen-falco-networks-web