In de rubriek #meetfalco stellen we graag het Falco Networks team aan je voor. Vandaag een interview met Sven Versluis, Senior Network Engineer/Architect binnen Falco Networks.

Sven is als Senior Network Engineer/Architect verantwoordelijk voor de interne en externe technische ondersteuning. Intern helpt hij zijn collega’s met complexe vraagstukken, extern zorgt hij ervoor dat opdrachten voor klanten worden afgerond.

Netwerk uitdagingen

Door zijn soms koppige mentaliteit, zorgt Sven er altijd voor dat uitdagingen worden opgelost. Zijn specialiteit is dan ook, problemen niet zien als een probleem, maar als een uitdaging. Hij bespreekt de uitdaging met de klant en komt op basis daarvan met een passende maatwerk oplossing. Elke klant en elk netwerk is anders en dat vraagt om een andere aanpak. Sven vindt het leuk om deze maatwerk oplossingen te creëren en daarmee de klant blij te maken én te houden.

Ruimte voor eigen ideeën

Het leukste aan Falco Networks vindt Sven het leuke team waarbij iedereen zijn eigen ding doet, met zijn eigen specialisaties. Er is veel ruimte voor eigen ideeën en aanpak, niet alleen qua netwerk maar ook daarbuiten. Falco is een relatief klein bedrijf met veel ervaring en kennis.

Binnen het team staat Sven bekend om zijn behulpzaamheid, hij staat altijd klaar voor zijn collega’s en geeft zijn grenzen duidelijk aan op een vriendelijke manier.

‘’Uiteindelijk zou het geweldig zijn als er bij netwerk problemen maar één oplossing is, Falco Networks inschakelen.’’

Zijn droom voor Falco Networks is een verder groeiend engineersteam, waardoor we ook nóg meer uitdagende klanten en grotere projecten kunnen ondersteunen. ‘’Uiteindelijk zou het geweldig zijn als er bij netwerk problemen maar één oplossing is, Falco Networks inschakelen.’’ Aldus Sven.

network-connectivity-falco-networkscovid-19-corona-protocol-website