Het oplossen van IT-problemen bij klanten doen wij altijd op maat. Wij zijn ervan overtuigd dat het leveren van maatwerk de ultieme manier is om complexe vraagstukken op te pakken én om klantrelaties goed te houden. Het is dan ook één van onze Unique Selling Points (USP’s). Wat houden onze USP’s ook alweer in en hoe past maatwerk in het geheel?

In dit artikel maken we je het allemaal duidelijk. Ook leggen we je uit waarom wij maatwerk leveren, op welke manieren we dit doen en wat je van ons kunt verwachten.

Onze Unique Selling Points

Als vanzelfsprekend zijn onze Unique Selling Points (USP’s) stuk voor stuk ontzettend belangrijk voor ons. De kern van deze USP’s wordt gevormd door een aantal punten waar wij voor staan. Zo staan wij voor het hebben van de beste expertise, het nemen van onze verantwoordelijkheden en door het werken volgens een persoonlijke aanpak.

In een eerder artikel vertelden we je al dat de USP’s van Falco Networks bestaan uit: kennis en expertise, complexe netwerken, het hele IT-plaatje, netwerkspecialisten, de Network Health Scan en maatwerk. Deze laatste lichten we graag toe in deze blog.

Maatwerk van Falco Networks

De behoefte van de klant is altijd ons uitgangspunt. Door de jaren heen hebben we gemerkt dat iedere klant en ieder IT-probleem uniek is. Wij geloven erin dat we deze problemen met onze persoonlijke aanpak naar volle tevredenheid van de klant kunnen oplossen. Al onze adviezen, designs en manieren van werken bestaan daarom uit maatwerk.

Hoe je dit voor je moet zien? Kortweg komt het erop neer dat we beginnen met een persoonlijke kennismaking. We bekijken je vraagstuk en maken een inschatting van wat we eraan kunnen doen. Vervolgens schakelen we één van onze network engineers in die het probleem grondig onderzoekt. We krijgen dan meteen duidelijkheid over hoe we het vraagstuk precies kunnen gaan tackelen. Zodra de klant akkoord geeft op ons voorstel, gaan wij aan de slag. We houden de klant tot in detail op de hoogte over wat we gaan doen en wat de voortgang is van het project. Op die manier is de klant nauw betrokken en blijft de communicatie altijd helder en transparant.

Op welke manieren leveren wij maatwerk?

De zojuist genoemde network engineers hebben ruime ervaring in de IT-branche en zijn echte specialisten in het netwerkbeheer. Zij werken al jarenlang aan het ontwerp en onderhoud van netwerken bij bedrijven die sterk afhankelijk zijn van een feilloos functionerende IT-infrastructuur. Onze network engineers leveren maatwerk volgens Consultancy, Detachering of Professional Services. Bekijk het artikel via deze link om hier meer over te lezen.

We kijken verder dan het netwerkprobleem zelf. Zo maken we een weloverwogen beslissing over welke specialist er het beste op een bepaald project past en hoe dat het meest efficiënt ingericht kan worden. Daarnaast kunnen al onze network engineers altijd beroep doen op andere collega’s binnen ons team. We bundelen onze expertise en zorgen er daarmee voor dat we ieder IT-probleem kunnen verhelpen. Na afronding van het project blijven we met je in contact middels onze nazorg-service en zorgen we er zodoende voor dat we eventuele nieuwe problemen kunnen voorkomen voordat je er ook nog maar iets van hinder van ondervindt!

Heb jij te maken met een IT-vraagstuk binnen je organisatie en komen jullie er zelf niet uit? Wij helpen je graag! Stuur ons een bericht via deze link en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

onze-passie-voor-techniek-falco-networkscomplexe-netwerken-falco-networks