Bij Falco Networks staan kwaliteit, kennis en mensen centraal.

Klanten werken graag met ons samen vanwege onze persoonlijke aanpak, het hebben van de juiste expertise en het nemen van onze verantwoordelijkheden. Dit alles samen vormt de kern van onze Unique Selling Points (USP’s).

Onze USP’s op een rij

De USP’s van Falco Networks zijn: kennis en expertise, complexe netwerken, maatwerk, het hele IT-plaatje, netwerkspecialisten, nazorg en sinds kort ook onze Network Health Scan. We nemen ze even met je door!

Kennis en expertise

Falco Networks is een grote kennispartij. Ons bedrijf is opgericht vanuit een passie voor de techniek. Frans Legdeur legt in dit artikel uit hoe Falco is ontstaan. Omdat wij kennis zo belangrijk vinden, zorgen wij ervoor dat onze mensen altijd up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen op technisch gebied. Door middel van bijscholing en trainingen zorgen wij ervoor dat we nooit stilzitten qua kennisniveau!

Mede dankzij de terugkoppeling van onze klanten weten we waar we het voor doen. Dit zien we bijvoorbeeld terug in het artikel met Bernard Edelenbos van ittDesk. Op de vraag over hoe hij dacht over de expertise van Falco Networks, antwoordde hij: “TOP OF THE BILL. Extreem veel technische kennis, ze denken out of the box en zijn echt de specialisten onder de specialisten.” Wij zijn enorm dankbaar voor dit soort reviews!

Complexe netwerken

Doordat netwerken op zichzelf al vrij complex zijn, en voorlopig alleen maar complexer worden, is het van groot belang dat daar professioneel mee wordt omgegaan. Binnen Falco Networks werken wij uitsluitend met super-gespecialiseerde mensen, die weten wat ze doen. Wij houden ons op dagelijkse basis bezig met uitdagende projecten bij grote bedrijven die met ingewikkelde vraagstukken in de maag zitten. Falco Networks weet deze problemen op vakkundige wijze te verhelpen.

Maatwerk

Iedere klant en ieder vraagstuk is uniek. Wij zijn vendor-onafhankelijk en bieden maatwerk. Onze werkwijze is zodanig ingericht dat problemen bij klanten op persoonlijke wijze worden aangepakt. Na een eerste kennismaking en eerste inschatting van het probleem, schakelen we een engineer in die het vraagstuk tot op detail analyseert. Nadat de klant akkoord geeft aan Falco om de opdracht uit te voeren, informeren wij hen heel precies over wat we gaan doen. Meer weten over onze werkwijze? Lees het in dit artikel.

Het hele IT-plaatje

Wij worden pas rustig als de hele IT-infrastructuur bij onze opdrachtgevers perfect werkt. Om dit te kunnen waarborgen hebben wij alles in huis. Denk aan het ontwerpen van de netwerken, de implementatie en vervolgens het monitoren ervan. Onze service is onderverdeeld in de verschillende diensten: Network as a Service, Network Monitoring, Network Design, Network Management, Network Connectivity, Network Troubleshooting.

Onze klanten hebben geen andere partijen nodig om hun IT-netwerk te doen uitblinken: Falco Networks regelt het hele totaalplaatje!

Netwerkspecialisten

Omdat wij met een groot aantal netwerk engineers werken, die bij ons in dienst zijn of gedetacheerd worden, zijn we in staat om op elk project de juiste persoon te zetten. Al deze netwerk engineers worden voortdurend bijgeschoold en getraind, ze zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring binnen de wondere wereld van de complexe IT-netwerken. Hierdoor weten ze precies hoe ze klanten het beste kunnen helpen. Problemen worden vanuit scratch onderzocht voordat er een voorstel wordt gedaan. Vervolgens bieden wij een passende oplossing die precies zal aansluiten op de mankementen binnen een systeem.

Nazorg

Nazorg is een erg belangrijk onderdeel voor Falco Networks. Door middel van monitoring en troubleshooting houden wij het netwerk van de klant in de gaten en kunnen we problemen ruim op tijd voorkomen. Door deze aanpak hoeven onze klanten zich geen zorgen meer te maken over de werking van hun IT-infrastructuur. Wij laten je niet in de steek!

Gratis Network Health Scan

Je kunt bij ons kosteloos een Network Health Scan laten uitvoeren. Wij analyseren jouw netwerk om te achterhalen of deze ‘gezond’ is. Mochten er wat spreekwoordelijke kinken in de kabel zitten, dan helpt Falco Networks je graag bij het optimaliseren van het netwerk.

Sta je inmiddels te springen om ons te spreken? Neem hier contact met ons op.

web-relined-spotlight-falco-networksfrans-toekomstbestendig-netwerk-web