Wij spraken met Bernard Edelenbos van ittdesk, klant van Falco Networks. Je leest hier een interview over de samenwerking.

Bernard is eindverantwoordelijke binnen ittdesk, hij is de spil van het bedrijf en zet zich binnen alle lagen van de organisatie in. Van klantgesprekken tot het begeleiden en ondersteunen van de directeur en het rekruteren en managen van het team.

Ittdesk is een internet provider voor speciale woon- en werkvormen, ze voorzien speciale doelgroepen, zoals studenten, recreanten en de zorg van Internet, telefonie en TV. Dit doen ze voor hun eigen klanten, maar ook in samenwerking met partijen als VodafoneZiggo.

Veel verbindingen = gedegen netwerk

Als je zoveel verbindingen legt als ittdesk doet, moet je een gedegen netwerk hebben. De kennis en interesse van het bedrijf stopt daar waar het datacenter begint. Wij kunnen alles inzien, maar niets wijzigen. Daar is Falco Networks voor!

Bernard: ‘’Falco Networks is onze kennispartij, zij helpen ons met alle vragen en issues die we hebben en lossen het op, zodat wij ons kunnen focussen op de rest. Alle heren van Falco Networks zijn benaderbaar en we kunnen op ze vertrouwen. Het feit dat zij een deel van ons netwerk uit handen nemen, geeft enorm veel rust.’’

Toen wij hem vroegen over de expertise van Falco Networks, zei hij het volgende:

‘’TOP OF THE BILL. Extreem veel technische kennis, ze denken out of the box en zijn echt de specialisten onder de specialisten. Waar wij denken dat we er ‘’verstand’’ van hebben, weten zij nog veel meer. Als je een techneut in je organisatie hebt, die van ellende niet meer weet hoe hij bepaalde issues moet oplossen, geef je hem het kaartje van Falco Networks. Zij regelen het voor je.’’ – Bernard Edelenbos, ittdesk.

”Wij zijn ontzettend blij met de jarenlange fijne samenwerking die wij hebben met ittdesk en kijken enorm uit naar de toekomst om deze nog verder te intensiveren” – René Huntelerslag, Falco Networks.

Met dank aan: Bernard Edelenbos – ittdesk

falco-networks-in-conakry-frans-legdeurkopieweb-netwerkproblemen-oplossen-24/7-falco-networks