Als jullie netwerk uitvalt of traag is, komt dit altijd ongelegen en het veroorzaakt vaak chaos en stress. Niet de beste situatie voor een IT-beheerder om het probleem rustig te analyseren.  

Op die momenten kun je onze netwerk engineers inschakelen. Vanwege hun uitgebreide kennis van (complexe) netwerken, kunnen zij problemen op het netwerk snel identificeren, diagnosticeren en oplossen.

Een van onze klanten, zei ooit:

‘’Als je een techneut in je organisatie hebt, die van ellende niet meer weet hoe hij bepaalde issues moet oplossen, geef je hem het kaartje van Falco Networks. Zij regelen het voor je.’’ –Met dank aan Bernard Edelenbos van ittdesk

Een beter compliment kunnen we natuurlijk niet krijgen. Maar waarom zou je kiezen voor Falco Networks?

Al sinds 2005 werken wij als architect, integrator en probleemoplosser voor netwerken. Oorspronkelijk vooral voor netwerk operators, datacenters en service en hosting providers. Zij stellen uitermate hoge eisen aan hun netwerken. Als bij hen het netwerk uitvalt of traag is, dan heeft dat direct gevolgen voor de business van duizenden van hun klanten.

Juist vanwege onze ervaring en specifieke netwerk kennis, komen we bij uitval van het netwerk snel tot de kern van het probleem en lossen wij het voor je op.

Network Troubleshooting door Falco Networks

Voor Network Troubleshooting is geen abonnement vereist. Je kunt ons ad hoc inhuren op het moment dat er problemen zijn of wanneer je denkt dat deze gaan ontstaan. Dat kan 24/7, ook tijdens feestdagen. In overleg met jullie IT-team, bespreken of bekijken we de inrichting van het netwerk en komen met een voorstel.

Vooraf geven we een ureninschatting. Na jullie akkoord, gaan we gelijk aan de slag. Met duidelijke afspraken weet je van tevoren waar je aan toe bent.

Wij reageren altijd direct op jullie verzoeken tot ondersteuning. Je kunt Network Troubleshooting ook afnemen in combinatie met Network Monitoring

In dat geval ben je verzekerd van een vooraf afgesproken responstijd bij incidenten. Onze specialisten zijn dan vaak al bezig met het oplossen, voordat je het zelf in de gaten hebt.

Voordelen

Kortom, de voordelen van Network Troubleshooting door Falco Networks:

  • 24/7 ondersteuning bij calamiteiten op afroep, abonnement niet vereist
  • Gespecialiseerde, ervaren netwerk engineers
  • Inclusief 2e en 3e lijns-hulp
  • Vooraf duidelijke afspraken, je weet waar je aan toe bent

Maak kennis met ons Network Troubleshooting pakket of laat alvast een gratis Network Health Scan uitvoeren, zodat je weet waar je aan toe bent!

webbernard-edelenbos-ittdesk-review-falco-networks2webpartners-falco-networks