In een eerdere blog vertelden we al over een kleine shift in onze focus. Naast onze Network Solutions gaan we namelijk meer nadruk leggen op een aantal andere services binnen onze dienstverlening. Services die we al langer uitvoeren voor onze klanten, maar die in onze ogen meer aandacht verdienen. De reden hiervoor? We merken dat opdrachtgevers deze services ontzettend waarderen en dat wij écht het verschil voor hen maken doordat we dit aanbieden.

We hebben het over Consultancy, Detachering en Professional Services. Deze begrippen lopen nogal eens door elkaar heen. In dit artikel leggen we je uit wat we binnen deze diensten doen en wat Falco Networks hiermee voor jouw bedrijf kan betekenen!

IT-consultancy

Je kunt een network engineer van Falco Networks inhuren om een bepaalde IT-gerelateerde opdracht te laten uitvoeren binnen jouw bedrijf. De opdracht heeft altijd een zogeheten ‘kop en staart’ en dient afgerond te worden. Per opdracht bekijken we hoe we dat het beste kunnen aanpakken. Vaak maken we een inschatting voor een vast aantal uren, dagen, weken of maanden. Het kan gebeuren dat de opdracht daarna nog niet is afgerond, of dat er aanvullende werkzaamheden zijn. In dat geval starten we een nieuw traject met nieuwe afspraken. Het is ook mogelijk om een consultancy-project met Falco Networks aan te gaan tegen een vaste prijs.

Detachering

Kies je voor Detachering, dan huur je als het ware één van onze medewerkers in. Organisaties kiezen vaak voor deze optie als ze een specialist willen inhuren en hiermee vakkundige kennis aan boord willen halen voor complexe vraagstukken. De periode en/of aantal dagen per week van de inlening hangt volledig af van de wensen van de klant. Het kan voor onbepaalde tijd zijn, maar een tijdelijke overeenkomst behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Zo worden onze network engineers gedetacheerd als vervanging bij ziekte of verlof, of bijvoorbeeld omdat er tijdens een project extra (specialistische) kennis nodig is.

Professional Services

Onder Professional Services verstaan wij onder meer de Network Solutions waar we het aan het begin van dit artikel al over hadden. Binnen deze services bieden wij onze kennis aan. Het verschil met Consultancy en Detachering is dat de tijdsduur van Professional Services veel korter zijn. Denk aan slechts enkele uren of dagen. Zo is onze Network Troubleshooting een reactieve dienst, waarbij we pas één van onze engineers inzetten als er ergens een storing moet worden verholpen. Network Monitoring is daarentegen een dienst waarbij we veel proactiever zijn. Ons doel daarmee is om werkzaamheden te verrichten die ervoor zorgen dat het netwerk gezond blijft. Lees meer over onze Network Solutions via deze link.

Falco Networks bij jou

Heb jij uitdagende IT-klussen of ben je sowieso benieuwd hoe Falco Networks de IT binnen jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen? Stuur dan een mailtje naar info@falco-networks.com en we vertellen je al onze Consultancy-, Detachering- en Professional Service-mogelijkheden die voor jou van toepassing zijn!

falco-networks-in-het-nieuwe-jaar-websignalen-netwerk-falen-web