Een nieuw jaar vol nieuwe kansen voor ons allemaal. Dat is wat we met Falco Networks in 2021 voor ons zien. We willen hierbij nogmaals al onze klanten, leveranciers, partners en collega’s bedanken voor de prettige samenwerkingen en voor het vertrouwen in onze dienstverlening. We gaan er met z’n allen voor zorgen dat we in het nieuwe jaar wederom mooie projecten mogen uitvoeren!

Wat heeft 2021 nog meer voor ons in petto? CEO René Huntelerslag legt het uit in dit artikel.

Bijzonder goed jaar

René blikt eerst terug op het afgelopen jaar. “Bijna heel 2020 stond in het teken van corona. Door alle gevolgen van deze pandemie hebben we met veel veranderingen te maken gehad. We mogen met recht trots zijn dat het ons is gelukt om hier als team perfect mee om te gaan. Er werd veel van huis gewerkt, we vergaderden via Teams en hadden op afstand contact met onze klanten. Tegelijkertijd zorgden we ervoor dat de kwaliteit van onze dienstverlening op het allerhoogste niveau werd gehandhaafd. Het is fantastisch dat wij onze klanten hebben kunnen helpen aan de juiste faciliteiten om hun collega’s thuis te laten werken, zonder dat hun netwerk overbelast raakte. Door deze ontwikkelingen mag iedereen binnen Falco Networks met recht trots zijn op het bijzonder goede jaar dat wij ondanks corona achter de rug hebben!”

Versterkte focus op consultancy

En wat zijn de plannen voor 2021? René: “Ook in het nieuwe jaar zijn we vastbesloten om te blijven groeien met ons bedrijf. Hierbij gaan we wel een kleine shift maken in onze focus. Naast onze Networks Services worden wij namelijk steeds vaker ingeschakeld voor Consultancy, Detachering en Professional Services projecten.

Deze dienstverlening groeit al jaren fors met eigen personeel, maar mede door onze flexibele inzet van externe expertise kunnen we onze klanten optimaal bedienen. In 2021 willen we onze focus hier dus nog veel nadrukkelijker op leggen.”

Waarom we nog meer nadruk leggen op ons aanbod van IT-consultancy? “De network engineers binnen Falco Networks beschikken over extreem veel netwerkkennis,” legt René uit. “We merken dat onze klanten hier ontzettend mee worden geholpen en dat ze er enorm tevreden over zijn. Vandaar de keuze om dit onderdeel binnen ons aanbod nog meer naar voren te schuiven.”

En wat kunnen we nog meer verwachten van Falco Networks in de komende twaalf maanden? René vertelt dat de expertise van alle collega’s op het allerhoogste niveau moet blijven. Eerder legden we al uit dat onze network engineers voortdurend worden bijgeschoold en dat zij bovendien beschikken over een testlab waarin ze de nieuwste technologieën kunnen uittesten. Hier gaan we zeker mee door. Onze klanten hebben daar uiteindelijk meteen als eerste baat bij.

Contact

Tot slot zijn we verhuisd naar De Hoefsmid 11 in Heiloo. Ben je benieuwd hoe wij jouw netwerk feilloos kunnen laten functioneren? Neem dan contact met ons op!

web-fijne-feestdagen-falco