En toen was het alweer bijna kerst. Het jaar 2020 is in een sneltreinvaart voorbijgevlogen. Ondanks de toch wel bizarre situatie waar de hele wereld mee te maken had en nog steeds mee te maken heeft, kunnen we bij Falco Networks zeggen dat we een mooi jaar hebben gehad. Een jaar waarin we weer vele mooie samenwerkingen hebben gehad en waarin we ervoor hebben gezorgd dat onze klanten altijd konden bouwen op een feilloos werkend netwerk.

Fijne feestdagen!

Daarom gaan we met een gelukkig gevoel de feestdagen tegemoet. We willen jullie allemaal een bijzonder mooie kerst wensen. Onze klanten, partners, leveranciers, collega’s, maar ook vrienden en familie. We hopen dat iedereen geniet van deze wonderlijke tijd, ondanks de restricties die momenteel gelden.

Altijd bereikbaar

Daarnaast willen we via deze weg nog maar eens extra benadrukken dat wij een organisatie zijn die áltijd bereikbaar is. We zijn dus niet gesloten tussen kerst en nieuwjaar. Dit doen we omdat we onze klanten zonder uitzondering willen garanderen dat ze op ons kunnen vertrouwen wanneer er zich onverhoopt problemen voordoen met hun netwerk. Voor klanten met een 24/7-contract zijn we daarom dag en nacht bereikbaar.

Wat te doen in noodgevallen?

Mochten er moeilijkheden zijn met je netwerk tijdens de feestdagen en je hebt per direct hulp nodig van Falco Networks, dan kun je ons bereiken op het volgende telefoonnummer:

+31 725 323 744

Wij zorgen er dan voor dat er wordt geluisterd naar wat je probleem is, en dat onze network engineers meteen aan de slag gaan om je netwerk weer helemaal in orde te maken.

We wensen iedereen nogmaals prettige kerstdagen, een gelukkig nieuwjaar en we hopen je in 2021 weer te zien en te spreken!

 

 

 

it-consultancy-falco-networksfalco-networks-in-het-nieuwe-jaar-web