Wij zijn vanaf nu in te schakelen als jouw IT-consultant! Onze focus gaat naar Consultancy, Detachering en Professional Services. We leggen het je allemaal uit in dit artikel.

De organisatie van Falco Networks staat bekend als een groep specialisten die alles weet van netwerken. Vanuit onze Networks Solutions bieden wij verschillende diensten: Network As A Service, Network Monitoring, Network Design, Network Management, Network Connectivity en Network Troubleshooting. Maar in de afgelopen jaren heeft ook Falco Networks een enorme verschuiving doorlopen. Zo gingen we van het leveren van producten steeds meer richting dienstverlening. Gezien de uitgebreide netwerkkennis van Falco Networks en de tevreden klanten hebben we daarom besloten om onze focus te verleggen.

Falco Networks is vanaf nu in te schakelen als jouw IT-consultant! Onze focus gaat naar Consultancy, Detachering en Professional Services. Door IT-projecten vanuit dit perspectief te benaderen, weten we zeker dat we de juiste persoon bij de juiste opdracht plaatsen.

Specialistische netwerkkennis

“Wanneer wij super specialistische netwerkkennis nodig hebben, zijn we bij Falco Networks aan het juiste adres.” En: “Extreem veel technische kennis, ze denken out of the box en ze zijn echt de specialisten onder de specialisten”. Zomaar wat reviews van klanten over Falco Networks. Wij zijn er trots op dat deze mooie woorden over ons bedrijf en over onze mensen worden gezegd en we doen er alles aan om de expertise op het allerhoogste niveau te houden. Zo worden onze medewerkers via trainingen voortdurend bijgeschoold. Daarnaast beschikken wij over een testlab waar de network engineers volop kunnen experimenteren. Dit kan voor specifieke opdrachten zijn van klanten, maar het kan ook in het kader zijn van interessante onderwerpen die ze in het werkveld tegenkomen. Hierdoor staan wij altijd vooraan bij de nieuwste ontwikkelingen op IT-gebied en kunnen we deze kennis toepassen en overdragen aan onze klanten.

Consultancy, Detachering en Professional Services

De juiste persoon op de juiste plaats. Dat is wat wij met onze vernieuwde focus nóg beter willen gaan doen. Door het aanbieden van Consultancy, Detachering en Professional Services denken wij dit te gaan bereiken. Hoe je dit concreet voor je moet zien? Je schakelt Falco Networks in als kennispartij. Een derde partij met expertise, die voor een bepaalde vergoeding wordt ingehuurd. Wij gaan met je in gesprek en bekijken wat je bedrijf precies doet, welke netwerkprojecten er (gaan) lopen en waar behoefte aan is. Vervolgens doen wij een voorstel over hoe en met wie we dit kunnen aanpakken, zodat we allebei zo efficiënt en resultaatgericht mogelijk aan de slag gaan. Concreet gezien verkopen wij dus onze ruime IT-expertise.

Gestroomlijnde netwerkprojecten

Maar wat verandert er nu eigenlijk? Want wij waren toch al bezig om mensen op de juiste plekken te zetten en daarmee netwerkproblemen te voorkomen en te verhelpen? Klopt helemaal. Het verschil is dat wij nu verder kijken dan alleen het netwerkprobleem. We kijken naar wie op welke plek past en hoe we dat kunnen inrichten. Op die manier verwachten we onze netwerkprojecten nóg gestroomlijnder te laten verlopen.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen Consultancy, Detachering of Professional Services voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op via deze link. We hopen je gauw te spreken en wie weet is Falco Networks dan binnenkort jouw IT-consultant!

Momenteel hebben wij een vacature voor Business Developer Consultancy. In deze functie ga je op zoek naar vooral nieuwe overeenkomsten voor opdrachten binnen Consultancy, Detachering en Professional Services. Wij verwachten van onze toekomstige collega dat hij of zij actief op zoek gaat naar nieuwe business opportunities, dat hij of zij markttrends signaleert, klantrelaties optimaliseert en dat er een gezonde dosis commercie in zit. Interesse? Neem contact met ons op.

network-troubleshooting_-ook-tijdens-de-feestdagenweb-fijne-feestdagen-falco