Je zit net aan het kerstdiner-op-afstand met de familie wanneer je plotseling een alarmerend belletje krijgt: het netwerk van je bedrijf blijkt stil te liggen! Wat een nachtmerrie. Een goed functionerend netwerk is essentieel voor productie en verkoop. De gevolgen van uitval hebben dan ook een grote impact op het hele bedrijf. Hoe kun je voorkomen dat je je druk hoeft te maken over de werking van je IT-infrastructuur? Wij hebben het antwoord voor je: ga voor Network Troubleshooting van Falco Networks. Maak gebruik van onze service en ga onbezorgd de feestdagen in!

Wat is Network Troubleshooting?

Network Troubleshooting van Falco Networks is een ad hoc-service die je kunt afnemen wanneer er haperingen zijn óf wanneer je deze verwacht. Binnen onze service houden wij ons bezig met het identificeren en diagnosticeren van problemen. Vervolgens lossen we ze natuurlijk voor je op. Deze dienst staat 24/7 (inclusief feestdagen!) tot je beschikking, dus je hoeft je nooit meer zorgen te maken over je netwerk.

Van origine richtten wij ons op klanten als datacenters, hosting providers en network operators, maar de laatste jaren verzorgen we onze services ook in onder meer de zorg, bij de overheid, in het hoger onderwijs en in de luchtvaartbranche. Wij beschikken over jarenlange netwerkervaring en -kennis en weten bij problemen dan ook snel het probleem te achterhalen.

Kennis bundelen

Samen met jouw IT-afdeling bekijken we je netwerk en bepalen we wat er nodig is om het optimaal te laten functioneren. Vervolgens ontvang je een uren inschatting van ons. Ga je akkoord? Dan beginnen we direct met analyseren.

Vaak houdt het IT-team van onze klant zich bezig met schadebeperking en de gebruikers. Wij vullen hen aan met diagnosticeren van problemen. Dit kunnen wij zowel op locatie als op afstand doen. Onze network engineer staat in rechtstreeks contact met een tweede en eventueel derde engineer van Falco Networks. Mocht hij ergens tegenaan lopen, dan wordt er snel geschakeld met de collega’s en bundelen we onze kennis om het probleem te verhelpen.

Network Troubleshooting is er direct voor je wanneer je ons nodig hebt voor ondersteuning. Daarnaast is het ook mogelijk om deze service te combineren met Network Monitoring. Je ontvangt dan gegarandeerd een reactie van ons binnen de vooraf afgestemde responstijd. Vaak zijn onze engineers al bezig om het probleem op te lossen voordat jij in de gaten hebt dat er überhaupt iets aan de hand was!

Waarom jij gebruik wilt maken van Network Troubleshooting

Misschien vraag je je af waarom je Network Troubleshooting van Falco Networks in zou schakelen voor je bedrijf. Je hebt toch al IT’ers in dienst? Klopt, maar over het algemeen is een intern IT-team zonder calamiteiten al druk genoeg. Dankzij onze jarenlange ervaring met allerlei netwerken zien we vaak veel sneller dan andere professionele IT’ers waar het probleem ligt. Door netwerkproblemen bij ons neer te leggen, kan jouw eigen team zich focussen op hun core werkzaamheden.

Duidelijke afspraken

Network Troubleshooting van Falco Networks is op afroep beschikbaar. Je hebt er geen abonnement voor nodig. We maken duidelijke afspraken met elkaar voordat we aan de slag gaan. Op deze manier weten alle partijen waar ze aan toe zijn en staan wij garant voor een feilloos werkend netwerk!

Dus: zie jij een onbezorgde kerst wel zitten dit jaar? Neem dan contact met ons op via deze link en ga voor Network Troubleshooting. We wensen je alvast fijne feestdagen!

waarom-werken-bij-falco-networksit-consultancy-falco-networks