Falco Networks groeit ontzettend hard en daar zijn wij trots op! Om onze groei bij te houden en om onze teams te versterken, zijn we voortdurend op zoek naar nieuw talent.

Talent met lef, met eigen initiatief én met een professionele werkhouding. En doordat wij internationaal georiënteerd zijn, hebben we regelmatig nieuwe functies die over de grens gaan.

Mooie uitdagingen bij Falco Networks, dus! Maar wat maakt werken bij Falco Networks nou zo leuk? 

Netwerk-infrastructuren en veiligheid

Eerst gaan we heel even terug naar wie we zijn en wat we ook alweer doen. Wij zijn Falco Networks en we zijn gevestigd in het Noord-Hollandse Heiloo. Wij zijn gespecialiseerd in netwerk-infrastructuren, netwerkveiligheid (firewall, routing, switching, verbindingen) en troubleshooting. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland, en ook organisaties in het buitenland beginnen steeds meer van onze services gebruik te maken.

In eerste instantie richtten we ons op de Service Providermarkt, maar inmiddels behoren Enterprises en bedrijven in de Groot Zakelijke Markt (MKB-plus) ook tot onze klantenkring.

Ervaring en lef

Om onze klanten binnen de verschillende sectoren perfect te kunnen bedienen, is het voor ons ontzettend belangrijk dat wij alleen de meest capabele medewerkers in dienst hebben. Zo beschikken onze network engineers over een bak technische ervaring, worden zij continu bijgeschoold en kunnen ze met de nieuwste snufjes experimenteren in ons testlab.

Onze commerciële activiteiten sluiten daar mooi op aan. Zo hebben de medewerkers binnen ons salesteam enorm veel lef. Ze gaan geen uitdaging uit de weg. Zij moeten goed kunnen netwerken, acquisitie plegen, prospects binnenhalen en creatieve oplossingen bedenken voor allerlei verschillende soorten problemen.

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Wij houden onze medewerkers graag tevreden. Niet alleen omdat we het beste met hen voorhebben, maar ook omdat wij geloven dat dit van positieve invloed is op het succes van ons bedrijf. Maar wat maakt werken bij Falco Networks zo mooi?

Onze functies zijn uitdagend en laten je uit je comfort zone komen. Ons bedrijf is groeiend en ambitieus, en we verwachten van onze teams dat zij alles inzetten om dit te stimuleren. Er heerst bij ons een professionele, maar tegelijkertijd een informele sfeer. Dit wordt als zeer prettig ervaren. Daarnaast vinden wij ruimte voor professionele ontwikkeling erg belangrijk, en hier wordt dan ook voldoende aandacht aan besteed. Dus niet alleen op werkvlak ga jij stappen maken, ook op persoonlijk niveau word je gestimuleerd te groeien.

In al onze functies bieden wij een aantrekkelijk salaris en een fulltime dienstverband met uitzicht op een vast contract. We faciliteren je met alle (technische) voorzieningen die jij nodig hebt om je werk te kunnen uitvoeren. Afhankelijk van je functie behoort een leaseauto ook tot de mogelijkheden.

Vacatures

Momenteel hebben wij de vacature Business Developer Consultancy binnen ons Salesteam. Ben jij een geboren verkoper en schrik je niet van een commercieel gesprek? Dan ben jij binnenkort wellicht onze nieuwe collega! Bekijk de vacature hier.

Benieuwd naar andere mogelijkheden binnen Falco Networks? Bekijk alle vacatures via deze link of stuur je open sollicitatie naar pz@falco-networks.com. Wie weet tot snel!

arjen-sinnema-falco-networks-webnetwork-troubleshooting_-ook-tijdens-de-feestdagen