Onze ervaren engineers zijn op afroep beschikbaar, 24/7 ook op zon- en feestdagen!

Hebben jullie problemen met het netwerk? Of vermoeden jullie dat er problemen aan zitten te komen? Onze ervaren engineers zijn op afroep beschikbaar om problemen ad-hoc op te lossen! Network Troubleshooten is waar wij van houden en waar wij goed in zijn, à la minute handelen en een passende oplossing bieden.

Samen met jullie IT-team bespreken of bekijken wij de inrichting van jullie netwerk en komen met een voorstel. Vooraf geven we uiteraard een uren inschatting en na akkoord gaan we aan de slag.

Network Troubleshooting x Network Monitoring

Problemen kunnen ontstaan en met Network Troubleshooting kunnen we dit ad-hoc voor jullie oplossen. Maar, voorkomen is beter dan genezen. Met Network Monitoring houden wij altijd een oogje in het zijl en monitoren wij jullie netwerk. In de meeste gevallen kunnen we eventuele problemen zien aankomen en direct handelen, zodat jullie hier geen hinder van ondervinden.

24/7 support

Wil je als Falco Networks klant altijd verzekerd zijn van een vaste responsetijd? Dan kunnen we een Service/Support Contract aanbieden. Je bent dan altijd verzekerd van een vooraf gesproken responsetijd en je hebt altijd prioriteit.

Meer weten? Neem contact met ons op!

 

werkwijze-falco-networks-netwerkproblemen1qa-falco-web