Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen en onze antwoorden hierop! Hopelijk leer je ons hiermee nog een beetje beter kennen.

Zijn jullie verbonden aan bepaalde leveranciers?

Wij zijn een echte onafhankelijke Network Integrator. Dat wil zeggen dat wij niet afhankelijk zijn van bepaalde leveranciers, maar dat we echt op zoek gaan naar de beste oplossing voor onze klanten.

Op basis van een intakegesprek kunnen we jullie problemen en wensen in kaart brengen, zodat we deze issues aan kunnen pakken. We geven een objectief advies en gaan voor de beste kwaliteit. Daar kun je op rekenen!

Hebben jullie ervaring met oplossingen voor ISP – Internet Service Providers?

Ja zeker! Falco Networks is ontstaan vanuit netwerk vraagstukken van Internet Service Providers. Tot op de dag van vandaag bedienen wij een groot aantal klanten uit deze groep.

Bieden jullie ook netwerk engineers aan op detacheringsbasis?

Naast onze vaste Network Engineers hebben wij ook diverse Senior Network Engineers die op detacheringsbasis bij grote Enterprise organisaties actief zijn.

Hebben jullie verstand van mijn business of branche?

Onze klanten zijn actief in verschillende branches, waaronder de retail, overheid, datacenters, service providers, Enterprise en MKB-bedrijven. Elk bedrijf dat waarde hecht aan een betrouwbaar, schaalbaar, veilig en snel netwerk, is bij ons aan het juiste adres!

Hebben jullie een eigen lab-omgeving?

Wij beschikken over een eigen datacenter waar veel verschillende lab apparatuur beschikbaar is, deze worden gebruikt om te testen.

Wil je meer weten over Falco Networks of een vrijblijvend gesprek aanvragen?
Neem dan contact met ons op!

service-abonnement-webweb-relined-spotlight-falco-networks