Ook na het afronden van een project, staan wij voor onze klanten klaar. We helpen pro-actief met het voorkomen van toekomstige problemen en zorgen ervoor dat ze tevreden zijn en blijven.

Als netwerkspecialist bieden wij diensten die ervoor zorgen dat jouw netwerk altijd perfect functioneert en dat eventuele problemen vroegtijdig worden opgespoord en opgelost. Onze services staan bekend onder de noemer Network Solutions, wat op te splitsen is in Network As A Service, Network Monitoring, Network Design, Network Management, Network Connectivity en Network Troubleshooting.

Maar wat gebeurt er als wij een probleem in jouw netwerk hebben verholpen of wanneer een project is afgerond? Laten we de boel dan de boel en horen we het wel weer van je als er iets anders aan de hand is? Nee, natuurlijk niet. Wij willen dat onze klanten altijd voor de volle honderd procent tevreden zijn. Door proactief nazorg aan hen te leveren, weten we zeker dat het netwerk altijd werkt zoals zij dat het liefste zien.

Het gesprek open houden

Als een klant een vraag of een probleem heeft met hun netwerk, dan wordt Falco Networks ingeschakeld. Wij hebben een vakkundig team van engineers met zeer specialistische kennis. Geen uitdaging is ons te groot. Concreet moet je het zo zien dat we voor elk probleem een ticket openen. Is het probleem opgelost? Dan zou het ticket gesloten kunnen worden. Maar bij Falco Networks stopt het werk echter nog niet op dat moment.

Voor ons is het uiterst belangrijk dat onze klanten helemaal gelukkig zijn. Nadat we een project hebben afgerond, bellen we de klant regelmatig op om te kijken of alles nog steeds goed gaat. Hoe staat het ervoor met het netwerk? Is alles naar wens? Zijn er nog andere zaken of kleine puntjes die nog beter kunnen? Door het contact met de klant actief te houden, zorgen we ervoor dat de communicatie goed is en dat het gesprek open blijft.

Onzekerheid wegnemen

We merken dat onze klanten de nazorg van Falco Networks ontzettend waarderen. Niet alleen stellen we hen in staat om op transparante wijze met ons te communiceren, ook krijgen ze de mogelijkheid om hun eventuele zorgen of zelfs frustratie te uiten. Aan ons de taak om onzekerheid bij de klant weg te nemen.

Naast onze passie voor de techniek, staat openheid dus ook ontzettend hoog op ons prioriteitenlijstje. Nazorg is de communicatie juist houden. Aan de voorzijde, tijdens het proces én achteraf.

Heb je ook problemen in je netwerk of ben je benieuwd of jouw netwerk toekomstbestendig is? Neem dan contact met ons op via deze link en dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

testlab-falco-networksarjen-sinnema-falco-networks-web