Wij hebben de Network Health Scan in het leven geroepen om de gezondheid en toekomstbestendigheid van jullie netwerk kosteloos in kaart te brengen. Hoe dat precies werkt, lees je hier!

Network Health Scan: hoe werkt dat?

Heb je binnen je bedrijf weleens te maken gehad met een traag netwerk of zelfs een netwerk dat continu uitvalt? Waarschijnlijk wel. Je vraagt je misschien ook af of het netwerk waarmee je werkt toekomstbestendig is, of je deze gemakkelijk kunt opschalen en of het überhaupt gezond is. Met onze Network Health Scan wordt het je allemaal duidelijk!

In een notendop

Met de Network Health Scan van Falco Networks achterhalen wij kosteloos én vrijblijvend hoe gezond jullie netwerk is. Onze netwerk engineers beschikken over een bak aan ervaring in het ontwerpen, beheren en monitoren van allerlei soorten netwerken. Naar aanleiding van de scan, maken zij een inschatting over de gezondheid van het netwerk en weet je straks precies waar de knelpunten zitten binnen jullie systeem.

Werkwijze Network Health Scan

Je boekt de gratis Network Health Scan door hier het aanvraagformulier in te vullen. Vervolgens nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen die maximaal een dag in beslag zal nemen. Tijdens deze dag komt één van onze netwerk engineers op locatie langs, zodat we het netwerk zo nauwkeurig mogelijk kunnen analyseren. Eventuele werkzaamheden die hierop volgen worden over het algemeen op afstand uitgevoerd. De Network Health Scan is maatwerk: het is geen standaard dienst die we zomaar op elk bedrijf kunnen loslaten. Ieder netwerk is uniek, en het is aan onze specialisten om de juiste methodes toe te passen.

Na onze analyse sturen we je een rapport met de bevindingen die uit de scan naar voren zijn gekomen. Ook geven wij een advies over wat je het beste kunt doen om je netwerk gezonder en toekomstbestendiger te (laten) maken. Bij eventuele gezondheidsrisico’s binnen het netwerk helpen wij je graag om deze te optimaliseren.

Reguliere werkwijze van Falco Networks

Hoe de Network Health Scan verschilt van de ‘normale’ werkwijze van Falco Networks?

Normaliter ontvangen wij bericht van een klant die een netwerkprobleem ervaart. Vaak is er iets ‘vaags’ aan de hand in de IT-infrastructuur, maar kan niemand duidelijk de vinger op de wond leggen. Dit duidt meestal op een netwerkprobleem. Gebeurt daar niets mee, dan kan het desastreuze gevolgen voor dat bedrijf hebben.

Eerst brengen we telefonisch of op locatie het probleem in kaart met één van onze netwerk engineers. Daarna bespreken we de kostenindicatie met de klant. Zijn we akkoord? Dan brengen we een Request For Change (RFC) uit. Nadat het probleem uiteindelijk is verholpen, nemen wij enkele keren contact op met de klant om te bekijken of alles nog steeds goed verloopt. Meer weten over de reguliere werkwijze van Falco Network? Lees het hier

Beter voorkomen dan genezen

We werken dus volgens onze reguliere manier wanneer het probleem al bij de klant is opgedoken. Uiteraard is het beter om die problemen te voorkomen. En dat is precies waarom wij de Network Health Scan in het leven hebben geroepen!

We zetten de voordelen van onze kosteloze service nog even voor je op een rijtje.

Met de Network Health Scan van Falco Networks:

  • ..krijg je inzicht in de gezondheid van je netwerk
  • ..kun je netwerkproblemen in een vroeg stadium identificeren
  • ..ontdek je signalen die je helpen je netwerk te optimaliseren
  • ..ontvang je advies van specialistische netwerk engineers
  • ..wordt downtime tot een minimum gebracht

Kortom, genoeg redenen om je netwerk te laten scannen! Boek hier je Network Health Scan en laat jouw netwerk weer optimaal presteren.

frans-toekomstbestendig-netwerk-webnetwork-design-falco-networks