De nieuwjaarsduik is nog maar net achter de rug, en daarom pakken we nu meteen door met opfrissen. Want weet jij nog hoe het precies zit met onze Network Solutions? We bieden IT-Consultancy, Detachering en Professional Services. Waar gebruik je wat ook alweer voor? Geen paniek: het is eigenlijk heel simpel. We leggen het je uit in dit artikel.

Network Solutions: het meest diverse onderdeel binnen onze Professional Services

Professional Services van Falco Networks is een dienstverlening die zich richt op het aanpakken van IT-problemen. Wat er vaak in onze branche gebeurt, is dat er met tickets wordt gewerkt om klanten te helpen. Wij doen dit liever op een meer persoonlijker manier en we noemen deze vorm van dienstverlening ‘Professional Services’. In dit artikel lees je meer over onze manier van werken.

Een groot onderdeel binnen Professional Services zijn de Network Solutions van Falco Networks. Deze service verdelen we verder in de categorieën Network as a Service, Network Monitoring, Network Design, Network Management, Network Connectivity en Network Troubleshooting. Daarnaast helpen we onze klanten ook met onder meer WAAS (Wifi as a Service) en MAAS (Monitoring as a Service). Iedere categorie is gericht op een specifiek punt in je IT-systeem. Daarnaast bieden we de Network Health Scan, waarmee je je bedrijfsnetwerk gratis doorlicht en geheel vrijblijvend advies ontvangt over hoe je je problemen het beste op kunt lossen.

Detachering van IT-engineers en -experts

IT-Detachering houdt in dat je network engineers of andere IT-experts bij ons inhuurt om je te ondersteunen in je werkzaamheden in en om het bedrijfsnetwerk. Deze experts kunnen voor een vaste en vooraf bepaalde periode ingehuurd worden, maar je kunt er ook voor kiezen om onze deskundigen in te schakelen wanneer je tegen een specifiek probleem aanloopt. Ook is het mogelijk om onze mensen in te huren wanneer je tijdelijk meer capaciteit op je IT-afdeling nodig hebt – om maar een aantal voorbeelden te noemen.

IT-Consultancy van Falco Networks

Onze service IT-Consultancy lijkt in grote lijnen op IT-Detachering. Je huurt via Falco Networks deskundigen in om jouw netwerkproblemen aan te pakken. Het grote verschil met Detachering is echter dat de opdrachten voor IT-Consultancy afgekaderd moeten zijn en een duidelijk begin- en eindpunt moeten hebben. Hierdoor is het voor ons helder wat het resultaat is waar we naartoe moeten werken. De opdracht wordt vervolgens op basis van een fixed price uitgevoerd.

Benieuwd geworden naar hoe Falco Networks jouw organisatie kan helpen in het oplossen van IT-problemen? Neem contact met ons op via deze link of mail naar info@falco-networks.com.