In dit artikel leggen we je uit hoe het is om bij Falco Networks te werken en naar welke talenten we momenteel op zoek zijn.

Iedere dag nieuwe dingen leren over netwerken, meeveren met de dagelijkse hectiek en begrijpen wanneer iets prioriteit heeft. Zomaar een greep uit de eigenschappen waar medewerkers van Falco Networks zich in herkennen. Daarnaast worden we allemaal enorm blij van complexe vraagstukken waar we onze tanden in kunnen zetten. In dit artikel leggen we je uit hoe het is om bij Falco Networks te werken en naar welke talenten we momenteel op zoek zijn.

Meeveren met de hectiek van alledag

Het klinkt misschien cliché, maar toch is het waar: bij Falco Networks is geen dag hetzelfde. Je weet ’s ochtends nooit wat er vandaag weer allemaal gaat gebeuren. Natuurlijk werken we met planningen en houdt iedereen to-do-lijstjes bij, maar deze worden nogal eens onderuitgehaald door de dynamiek en de hectiek van alledag. En dat vinden we stiekem hartstikke leuk!

Daarnaast is de sfeer in ons team erg goed. Dat moet ook wel, want zonder de juiste team spirit wordt het lastig om flexibel mee te bewegen met wat er op ons pad komt. We werken aan veel mooie projecten en zetten met z’n allen de schouders eronder om tot het mooiste resultaat voor onze klanten te komen.

Prioriteiten stellen en bezig zijn met nieuwe ideeën

Waar je zoal aan moet denken als we het hebben over planningen die onderuit gehaald worden? Storingen, bijvoorbeeld. Wanneer één van onze klanten met een storing te maken heeft, dan is het onze allerhoogste prioriteit om dat zo snel mogelijk op te lossen. Want op die manier kan de klant ook weer verder met de business. Maar wat doe je als je bezig bent met een dringende klus en er wordt vanuit de andere hoek een storing gemeld? Wat heeft er dan prioriteit?

Bij Falco Networks gebeurt dit om de haverklap. Als je bij ons werkt, moet je prioriteiten kunnen stellen. Of het in ieder geval willen leren. Wij schakelen veel tussen verschillende projecten, en dat is niet altijd voor iedereen even makkelijk. Daarom zijn wij altijd op zoek naar toppers die een bepaalde mate van stressbestendigheid hebben en die flexibel zijn in het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Ondernemende techneuten gezocht

Zowel doorgewinterde engineers als netwerkspecialisten in de dop zijn welkom bij Falco Networks. Voor ons is het het allerbelangrijk dat je passie hebt voor het vak, dat techniek je hobby is en dat je het heerlijk vindt om met nieuwe ideeën aan de slag te gaan. Puzzelen 2.0, zeg maar. Daarnaast zien we natuurlijk graag dat je over technische skills beschikt en het liefst ook enige ervaring hebt, ook al hebben we ook plek voor junior engineers. Wij bieden mogelijkheden om deels vanuit huis te werken. Het is daarom dus geen pre om uit de omgeving van Heiloo te komen.

Onze vacatures zijn die van Senior Network Engineer en een Network Architect. De voorkeur gaat daarbij uit naar technische vakidioten die ook niet vies zijn van een beetje commercie. Als je een zzp’er bent, dan schuilt er per definitie al een ondernemer in je. Maar wij gaan een stapje verder. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om te ondernemen in ons middelgrote bedrijf en om op bepaalde manieren te participeren binnen onze organisatie.

Wil je hier meer over weten? Mail naar info@falco-networks.com of bel naar +31 (0)72 532 37 44 en dan vertellen we je er meer over.