Onze CEO René Huntelerslag namens Falco Networks in de spotlight van Ondernemend Heiloo.

Hoe mooi klinkt dit: je timmert als ondernemer hard aan de weg en maakt daarbij grote sprongen met hulp van andere ambitieuze ondernemers uit je eigen dorp! Samen helpen jullie elkaar naar next levels en bundelen jullie zowel de krachten als de expertise. Geweldig toch? Wij hebben het geluk dat we met ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo van al deze voordelen mogen profiteren!

Wat is Ondernemend Heiloo?

Het mooie Noord-Hollandse Heiloo is een ondernemend dorp. Hier vind je ruim duizenden ondernemingen: van bedrijven en winkels tot aan zzp’ers – veel meer dan het Nederlandse gemiddelde. En omdat Heiloo zo ambitieus en dynamisch is, kan een bruisende ondernemersvereniging daar natuurlijk niet aan ontbreken! Ondernemend Heiloo (OHO) is een vernieuwende club met meer dan 250 ondernemers die elkaar vooruit willen helpen. Wij zijn erg blij dat we met Falco Networks lid zijn van deze mooie vereniging.

Samen met andere ondernemingen bundelen we onze krachten en fungeren we als een sterke gesprekspartner richting andere organisaties, lokale en provinciale organen en de rijksoverheid. Met onze krachtige synergie maken we een geluid waar goed naar geluisterd wordt. Zo kunnen we een écht verschil maken. En daar zijn we trots op! Daarnaast hebben we iedere maand een gezellige netwerkbijeenkomst waar we onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar over van álles kunnen sparren.

Succesvolle samenwerkingen met andere ondernemers

Laatst stond onze CEO René Huntelerslag namens Falco Networks in de spotlight van Ondernemend Heiloo. In de rubriek ‘Ondernemer belicht’ legt hij uit over zijn rol als CEO en over ons bedrijf in het algemeen. Zo vertelde hij dat wij een club van gepassioneerde vakliefhebbers zijn die zich dag in, dag uit inzet voor feilloos werkende bedrijfsnetwerken.

En wat vertelt René over de rol van Falco Networks in de ondernemersvereniging? In het artikel geeft René aan dat wij mede dankzij de OHO zeer succesvolle samenwerkingen hebben opgezet met andere ondernemers in Heiloo. We bieden bijvoorbeeld internetverbindingen via glasvezel aan op bedrijventerrein ‘De Oude Werf’, het terrein waar ons eigen kantoor ook gevestigd is. We kijken goed naar alle mogelijke opties voor bedrijven. Zo stellen we internet op basis van straalverbinding voor aan klanten bij wie het om bepaalde redenen niet mogelijk is om met glasvezel te werken.

Uiteraard is dit slechts een greep van de voorbeelden van hoe de OHO de drempel aanzienlijk voor ons heeft verlaagd om aan mooie projecten te werken. We zijn blij en trots dat we onderdeel zijn van deze mooie club!

Meer weten over ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo of wil je het hele artikel ‘Ondernemer Belicht’ lezen? Ga dan naar deze link. Veel leesplezier!

network-management-falco-web