Heb jij je handen vol aan het managen van allerlei gedoe rondom je bedrijfsnetwerk, maar zou je je eigenlijk moeten en wíllen richten op je core business? Dan is het de hoogste tijd voor verandering.

Met Network Management van Falco Networks hoef jij je geen zorgen meer te maken over je netwerkbeheer. 

Beeld je het volgende eens in: ervaren network engineers die zich met jouw netwerk bezighouden en die jou van een maandelijkse rapportage voorzien met alle bevindingen en adviezen. Daarbij krijg je ook nog eens 24/7 ondersteuning bij calamiteiten, het héle jaar door. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch?

Wat is Network Management?

Falco Networks neemt je met alle liefde jouw gehele netwerkbeheer uit handen. Ga je voor Network Management, één van onze Network Solutions, dan zijn onze eigen engineers verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw IT-infrastructuur. En dat zou zomaar eens een enorme opluchting voor je kunnen zijn, want netwerken worden steeds complexer en je moet er ‘bovenop’ zitten om te zorgen dat alles feilloos blijft draaien.

Bovendien staat er binnen deze Network Solution altijd een engineer stand-by voor het geval je met een calamiteit te maken hebt. Doordat wij problemen in jouw systeem voorkomen of verhelpen en omdat we de kwaliteit en snelheid van je netwerk waarborgen, kun jij je met je volle aandacht richten op dat waar jij écht mee bezig wilt zijn.

Verschillende niveaus van service

Network Management bevat altijd foutanalyses, prestatiebeheer, troubleshooting en proactief beheer. Daarnaast bieden we vier verschillende service levels waar je uit kunt kiezen. Zo hebben we binnen kantooruren een responstijd van vijftien minuten tot vier uur en buiten kantooruren een responstijd van één tot vier uur. Het is aan jou om te bepalen wat het beste past.

De invulling van Network Management voor jouw bedrijf is dus helemaal naar eigen wens in te vullen. Wil je hier meer over weten? We vertellen je er graag alles over! Neem contact met ons op via deze link of stuur een mailtje naar info@falco-networks.com. Wie weet heb jij binnenkort je handen weer vrij voor je eigen werkzaamheden!

network-connectivity-webweb-ondernemend-heiloo-falco-networks